Alcoholvrij, alcoholarm of 0% alcohol. Hoe zit het nu precies? Dit en meer in Broodje Jaap!

Broodje Jaap!: iedere woensdag bellen we met prof.dr. ir. Jaap Seidell en nemen we de week door. We blikken vooruit, maar kijken ook terug. In 15 minuten nemen we dit met je door. Elke week opnieuw!

I’m a Foodie is onafhankelijk en heeft geen banden met de voedingsindustrie. We ontwikkelen webinars, online masterclasses en schrijven boeken om jou te inspireren om gezonder te gaan eten. Je steunt ons door het kopen ervan. 

Je kan ook lid worden van de Club. Wat voor Club? De Kickstart your health Club. Sluit je bij ons aan en laten we elkaar motiveren en inspireren om met kleine stappen naar een gezonder en voedzamer eetpatroon te gaan. Houd onze socials in de gaten wanneer de deuren openen!

  • I’m a Foodie Symposium #4: Voeding, gezondheid & microbioom: ben jij een zorgprofessional dan is dit hét symposium waar je bij moet zijn. Check snel de line-up! Het symposium vindt plaats op dinsdag 15 oktober in Amersfoort.
  • I’m a Foodie Jubileum Masterclasses! Wij bestaan 10 jaar en in dat kader geven we dit hele jaar iedere maand Masterclasses met te gekke onderwerpen. Schrijf je nu in voor een masterclass naar keuze! 
  • I’m a Foodie 
  • I’m a Foodie podcast
  • Mail ons met onderwerp suggesties
  • Doneer eenmalig via deze link
  • Wij maken deze podcast mede dankzij de financiële steun van vrienden van de show. Wil je ons ook steunen? Ga dan naar Vriend van de Show. Dank je wel alvast en tot volgende week.
  • We hebben een nieuwe granola smaak: Peanut Banana. Bestel ‘m snel.
Tot slot 20:20.718
Waar je op kan letten in de supermarkt 18:36.240
EU-regels, komen die er? 14:23.536
Van koolhydraten naar alcohol 12:13.335
Is 0,5 procent alcohol problematisch? 8:18.560
Alcoholarm, alcoholvrij, het is verwarrend 3:48.774
Opening 3:15.651
Intro 2:37.437
ADV: Matts bakfietsen 0:00.000