fbpx

Alle blogs

Alle blogs2017-01-03T20:17:29+01:00

Eet voor de toekomst! Nummer 1 van 5: Eet lokaal en seizoensgebonden

By |21 augustus 2019|Categories: Hoe zit het met..., I'm a Foodie blog, Kritisch kiezen & kopen|Tags: , , , |

Samen duiken Paulien en Sarai in de complexe wereld van voedselverspilling, milieu-impact van eten, biodiversiteit, circulariteit en culturele aspecten die hierin een rol spelen. Zij proberen uit te vinden hoe je gezond en duurzaam eten [...]

Wat Eet als een atleet niet heeft gehaald: vetverbranders; zinvol op je prestatie te verbeteren?

By |12 augustus 2019|Categories: Hoe zit het met..., I'm a Foodie blog, Kritisch kiezen & kopen|Tags: , , , , |

Eet als een atleet is een boek geworden met 192 pagina’s, maar we hadden genoeg tekst en inspiratie om 3 boeken te schrijven of om een super-de-super dik boek te maken. Schrijven=schrappen, en ook wij ontkwamen [...]

Evidence-based foodplatform, geschreven door professionals

De voedingsindustrie houdt je soms voor de gek met misleidende etiketten en voedingsclaims op fabrieksproducten. Daarnaast is op het internet veel onjuiste informatie over voeding te vinden. Tijd voor een onderbouwd tegengeluid! I’m a Foodie is hét platform waarop diëtisten en voedings- en gezondheidswetenschappers hun kennis delen over gezonde voeding.
Wij staan voor gezond, duurzaam, vers (zonder pakjes en zakjes) en zelf koken. De onderwerpen zijn alledaags, evidence based én direct praktisch toepasbaar in je eigen situatie. Uiteindelijk is de keuze aan jou: op welke manier ga jij gezond eten?