BEDANKT DAT JE EET ALS EEN EXPERT – ZWANGER! HEBT GEKOCHT!
Eet als een expert – zwanger! is het vierde deel in de serie ‘I’m a Foodie presents’. In Eet als een expert – zwanger! geven we wetenschappelijke onderbouwde informatie en praktische tips aan vrouwen die zwanger willen worden én zijn over welke voeding het beste is voor moeder en kind. We laten zien dat je met een beetje creativiteit en omdenken de sushi, carpaccio en alcohol helemaal niet zult missen!
- Welke kaas kun je veilig eten? Wat zijn de risico’s van teveel koffie drinken, een glas alcohol, rauwe vis of filet americain?
- Hoeveel vis moet je eten om voldoende visvetzuren binnen te krijgen en hoe doe je dat als vegetariër?
- Wat kun je doen tegen de misselijkheid of een ijzertekort? Heb je een (multi)vitaminesupplement nodig? Wanneer trek je aan de bel bij je verloskundige?
- Wetenschappelijk onderbouwde adviezen, maar ook praktische tips van ervaringsdeskundigen, diëtisten en verloskundigen.
- Met 60 recepten: gezonde recepten om voldoende vis, ijzer, en vezels binnen te krijgen. Heerlijke alternatieven voor alcoholische drankjes en ongezonde cravings. Plus maaltijd-prep voor na de bevalling!
Geschreven door het I’m a Foodie team van (kinder)diëtisten, voedings- en gezondheidswetenschappers en ervaringsdeskundigen. Meer weten over het boek?
I’m a Foodie is onafhankelijk en heeft geen banden met de voedingsindustrie. We ontwikkelen deze producten om jou te inspireren om gezonder te gaan eten. Je steunt ons door het kopen ervan.

Een initiatief van I’m a Foodie
Als diëtisten en (voedings)wetenschappers vinden wij het belangrijk om een goed onderbouwde positieve boodschap te verkondigen over gezond eten en leven.
Interesse om meerdere exemplaren van Eet als een expert – zwanger! in te kopen?
Stuur Bart dan even een mail via: bart@iamafoodie.nl.