Bedankt dat je je hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief!
Kijk meteen even wat we de laatste tijd allemaal hebben geschreven:
#57: Recap eerste maanden 2022 met Arnoud & Bart
In de show van vandaag blikken we terug naar de shows van de afgelopen maanden. We hebben de shows teruggeluisterd en bespreken wat we ervan hebben geleerd. Weer een mooi rijtje gasten: Jaap Seidell: voeding in [...]
#55: Hoe ziet de gezonde basisschool van de toekomst eruit? In gesprek met prof. dr. Onno van Schayk
Vandaag is prof. dr. Onno van Schayk te gast. Onno is Hoogleraar Preventieve Geneeskunde aan de Universiteit Maastricht. Hij is de initiator van de gezonde basisschool van de toekomst. Wat dit is en hoe het [...]
#53: | THROWBACK | Hoe je die zak chips of reep chocola tóch kan weerstaan, in gesprek met dr. Roel Hermans
We hebben deze week weer een interessante show uit het archief gehaald die je wellicht nog niet gehoord had. Deze week is dat een show met Roel Hermans van Leefstijllab. Wij praten met hem over [...]
#52: Duurzame voedselketens en hoe we voedselverspilling tegen kunnen gaan! In gesprek met ir. Toine Timmermans
Vandaag is Toine Timmermans te gast. Toine is programmamanager duurzame voedselketens aan de WUR en directeur van de stichting Samen Tegen Voedselverspilling. Wat zijn duurzame voedselketens? En hoe kan je zelf voedselverspilling tegen gaan? Red [...]
#51: | VOLGENDE WEEK | Duurzame voedselketens en hoe we voedselverspilling tegen kunnen gaan! In gesprek met ir. Toine Timmermans
Dit is een voorproefje van de aflevering van volgende week. We praten met ir. Toine Timmermans over duurzame voedselketens en hoe we voedselverspilling tegen kunnen gaan! Steun deze show en wordt Vriend van de Show!
#50: | THROWBACK | Maak kennis met diëtist en voedingswetenschapper ir. Marijke Berkenpas founder van I’m a Foodie
Diëtist en voedingswetenschapper ir. Marijke Berkenpas heeft evidence based foodcollectief I'm a Foodie in 2013 opgericht. Marijke was de 1e gast bij de start van een Podcast over Voeding 🙂 Op I’m a Foodie, analyseert [...]