Bedankt

Bedankt2016-12-02T17:20:37+01:00

Bedankt dat je je hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief!

Kijk meteen even wat we de laatste tijd allemaal hebben geschreven:

#126: Hoe herken je voedselvervalsing? In gesprek met prof. dr. ir. Saskia van Ruth

By |1 december 2023|Categorieën: I'm a Foodie blog, Podcast|

Vandaag is Saskia van Ruth te gast. Saskia is sinds augustus dit jaar hoogleraar bij de University College Dublin in Ierland. Zij is gespecialiseerd in voedselvervalsing (is het olijfolie of iets anders?). Daar gaan we [...]

Reacties uitgeschakeld voor #126: Hoe herken je voedselvervalsing? In gesprek met prof. dr. ir. Saskia van Ruth

#125: Wat wil de nieuwe coalitie met ons voedsel in Broodje Jaap! met prof. dr. ir. Jaap Seidell!

By |29 november 2023|Categorieën: I'm a Foodie blog, Podcast|

Na de verkiezingen is het informeren en formatie proces in volle gang. Wat wil de nieuwe toekomstige coalitie met ons voedsel? Voor de verkiezingen hadden we met Maud een mooie aflevering gemaakt over de standpunten [...]

Reacties uitgeschakeld voor #125: Wat wil de nieuwe coalitie met ons voedsel in Broodje Jaap! met prof. dr. ir. Jaap Seidell!