Ga naar inhoud
FacebookTwitterInstagramWinkel veilig in de shop met iDeal!Winkel veilig in de shop met iDeal!
I'm a Foodie Logo
  • Blog
    • I’m a Foodie blog
    • Foodbasics
    • Hoe zit het met…
    • Kritisch kiezen & kopen
    • Trends & Hypes
    • Recepten
    • Reviews
    • Wat vinden de Foodies?
  • Team
  • Wat we doen
    • I’m a Foodie Publishing
    • Instagram & e-learning
    • Ontwikkelen van content
    • Consultancy & voedingsadvies
  • Onze missie
  • Shop
  • B2B
  • Podcast
  • Contact
    • Veelgestelde vragen
    • Stuur een email

I’m a Foodie blog

  • Een podcast over voeding_show bart en arnoud

#57: Recap eerste maanden 2022 met Arnoud & Bart

Door Bart Mol|2022-05-14T15:05:13+01:0016 mei 2022|Categorieën: I'm a Foodie blog, Podcast|

In de show van vandaag blikken we terug naar de shows van de afgelopen maanden. We hebben de shows teruggeluisterd en bespreken wat we ervan hebben geleerd. Weer een mooi rijtje gasten:  Jaap Seidell: sectie [...]

  • Een podcast over voeding_Onno

#55: Hoe ziet de gezonde basisschool van de toekomst eruit? In gesprek met prof. dr. Onno van Schayk

Door Bart Mol|2022-04-28T10:38:24+01:006 mei 2022|Categorieën: I'm a Foodie blog, Podcast|

Vandaag is prof. dr. Onno van Schayk te gast. Onno is Hoogleraar Preventieve Geneeskunde aan de Universiteit Maastricht. Hij is de initiator van de gezonde basisschool van de toekomst. Wat dit is en hoe het [...]

  • Een podcast over voeding_throwback Roel

#53: | THROWBACK | Hoe je die zak chips of reep chocola tóch kan weerstaan, in gesprek met dr. Roel Hermans

Door Bart Mol|2022-04-28T10:27:49+01:0028 april 2022|Categorieën: I'm a Foodie blog, Podcast|

We hebben deze week weer een interessante show uit het archief gehaald die je wellicht nog niet gehoord had. Deze week is dat een show met Roel Hermans van Leefstijllab. Wij praten met hem over [...]

  • Een podcast over voeding_show toine

#52: Duurzame voedselketens en hoe we voedselverspilling tegen kunnen gaan! In gesprek met ir. Toine Timmermans

Door Bart Mol|2022-04-28T09:44:12+01:0022 april 2022|Categorieën: I'm a Foodie blog, Podcast|

Vandaag is Toine Timmermans te gast. Toine is programmamanager duurzame voedselketens aan de WUR en directeur van de stichting Samen Tegen Voedselverspilling. Wat zijn duurzame voedselketens? En hoe kan je zelf voedselverspilling tegen gaan? Red [...]

  • volgende week toine_Een podcast over voeding

#51: | VOLGENDE WEEK | Duurzame voedselketens en hoe we voedselverspilling tegen kunnen gaan! In gesprek met ir. Toine Timmermans

Door Bart Mol|2022-04-07T09:16:35+01:0015 april 2022|Categorieën: I'm a Foodie blog, Podcast|

Dit is een voorproefje van de aflevering van volgende week. We praten met ir. Toine Timmermans over duurzame voedselketens en hoe we voedselverspilling tegen kunnen gaan!  Steun deze show en wordt Vriend van de Show!

  • Een podcast over voeding_marijke_throwback

#50: | THROWBACK | Maak kennis met diëtist en voedingswetenschapper ir. Marijke Berkenpas founder van I’m a Foodie

Door Bart Mol|2022-04-07T08:25:20+01:0012 april 2022|Categorieën: I'm a Foodie blog, Podcast|

Diëtist en voedingswetenschapper ir. Marijke Berkenpas heeft evidence based foodcollectief I'm a Foodie in 2013 opgericht. Marijke was de 1e gast bij de start van een Podcast over Voeding :)  Op I’m a Foodie, analyseert [...]

  • Een podcast over voeding_charlotte_49

#49: De Super(markt)lijst gezondheid. In gesprek met Charlotte Linnebank van stichting Questionmark

Door Bart Mol|2022-04-07T08:05:13+01:008 april 2022|Categorieën: I'm a Foodie blog, Podcast|

Vandaag is Charlotte Linnebank te gast. Charlotte is eindbaas bij de stichting Questionmark. Questionmark streeft naar een wereld waarin mensen gezond leven, op een gezonde planeet, met respect voor alle mensen en dieren. We praten [...]

  • Een podcast over voeding_Charlotte

#48: | VOLGENDE WEEK | De Super(markt)lijst gezondheid. In gesprek met Charlotte Linnebank van stichting Questionmark

Door Bart Mol|2022-03-31T14:39:36+01:001 april 2022|Categorieën: I'm a Foodie blog, Podcast|

Dit is een voorproefje van de aflevering van volgende week. We praten met Charlotte Linnebank over de Super(markt)lijst!    

  • feit of fabel

Gezond & betaalbaar gaan heel goed samen!

Door Marijke Berkenpas|2022-03-30T13:37:21+01:0030 maart 2022|Categorieën: Hoe zit het met..., I'm a Foodie blog|

Soms lijkt het alsof gezond eten veel geld kost. Maar als je met een nuchtere blik naar gezonde voeding kijkt gaan budget-proof en gezondheid juist heel goed samen! Ik geef je 5 tips. Tip 1: [...]

  • Een podcast over voeding

#47: Hoe Albert Heijn al ongeoorloofd gebruik maakt van de Nutriscore. In gesprek met Michelle van Roost en dr. Annet Roodenburg

Door Bart Mol|2022-03-23T09:51:44+01:0025 maart 2022|Categorieën: I'm a Foodie blog, Podcast|

Vandaag zijn Michelle van Roost en Annet Roodenburg te gast. Michelle van Voedingsjungle ken je uit seizoen 1 (show 24) over de Nutriscore. Annet is lector Voeding & Gezondheid aan HAS Hogeschool in Den Bosch [...]

12Volgende

Laatste blogs

  • Recent
  • Een podcast over voeding_show bart en arnoud
    #57: Recap eerste maanden 2022 met Arnoud & Bart
    16 mei 2022
  • Een podcast over voeding_Onno
    #55: Hoe ziet de gezonde basisschool van de toekomst eruit? In gesprek met prof. dr. Onno van Schayk
    6 mei 2022
  • Een podcast over voeding_throwback Roel
    #53: | THROWBACK | Hoe je die zak chips of reep chocola tóch kan weerstaan, in gesprek met dr. Roel Hermans
    28 april 2022
  • Een podcast over voeding_show toine
    #52: Duurzame voedselketens en hoe we voedselverspilling tegen kunnen gaan! In gesprek met ir. Toine Timmermans
    22 april 2022

I’m a Foodie presents:

foodie-header-stippellijn

Blijf op de hoogte

  foodie-header-stippellijn  
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Over I’m a Foodie

foodie-header-stippellijn
I’m a Foodie is hét evidence based food collectief waarop diëtisten en voedings- en gezondheidswetenschappers hun kennis delen over gezonde voeding. Wij gaan misleiding tegen, onderbouwen onze artikelen met de laatste stand van de wetenschap én wij maken de vertaalslag naar de praktijk.

Wij promoten een gezond eetpatroon waarmee je je risico op chronische ziekten zoals hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en kanker zoveel mogelijk verlaagt. Met gezonde voeding is zoveel winst te behalen!

Marijke Berkenpas

Copyright 2013 - 2021 I'm a Foodie | Website gemaakt door Liesbeth Smit | Algemene Voorwaarden | created with love in Amsterdam | KvK 73544507 | I'm a Foodie is onderdeel van A Grassroot Company |

FacebookTwitterInstagramWinkel veilig in de shop met iDeal!Winkel veilig in de shop met iDeal!
Page load link
Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en jou de beste ervaring te geven, gebruiken we cookies! Surfen op deze site = akkoord met cookies, maar je kan uiteraard ook cookies uitzetten. cookie settingsaccepteer
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN