Evidence-based foodplatform, geschreven door professionals

De voedingsindustrie houdt je soms voor de gek met misleidende etiketten en voedingsclaims op fabrieksproducten. Daarnaast is op het internet veel onjuiste informatie over voeding te vinden. Tijd voor een onderbouwd tegengeluid! I’m a Foodie is hét platform waarop diëtisten en voedings- en gezondheidswetenschappers hun kennis delen over gezonde voeding.
Wij staan voor gezond, duurzaam, vers (zonder pakjes en zakjes) en zelf koken. De onderwerpen zijn alledaags, evidence based én direct praktisch toepasbaar in je eigen situatie. Uiteindelijk is de keuze aan jou: op welke manier ga jij gezond eten?

Eet als een expert 2017-04-12T00:58:17+00:00

Eet als een expert

WhatsApp de diëtist

E-learning

Content ontwikkelen

Consultancy & voedingsadvies

Congressen & evenementen

Alles over het boek!

Boek: Eet als een expert

foodie-header-stippellijn
Wij inspireren lezers al een aantal jaar via onze blog. Daarnaast schrijven wij ook boeken. In 2016 hebben we het boek Eet als een expert uitgebracht. Inmiddels ligt de 8e druk in de winkels!

Kritisch kijken naar gezondheidstrends en de voedselhypes vliegen je om de oren: groene smoothies, gojibessen, speltbrood… Wat is nu écht gezond? In het boek leggen we op een toegankelijke wijze uit hoe voedingswetenschap werkt (en wanneer het niet werkt) en geven we praktische adviezen over voeding. Met handige weekschema’s en smakelijke recepten van ontbijt tot diner. Heb je een vraag over boeken inkopen (bijvoorbeeld voor in jouw praktijk)?

Neem contact op met Bart

Eet als een expert in vogelvlucht

foodie-header-stippellijn

Boek introductie

Wetenschap uitgelegd

Eigengemaakte infographics

150 heerlijke recepten