I’m a Foodie publishing

WhatsApp de diëtist

Instagram & e-learning

Content ontwikkelen

Consultancy & voedingsadvies

Congressen & evenementen

I’m a Foodie Publishing

foodie-header-stippellijn
Wij inspireren lezers al een aantal jaar via onze blog. Daarnaast vinden we het ook erg leuk om boeken te ontwikkelen. Sinds 2016 brengen wij ieder jaar een boek uit. De volgende titels hebben wij tot op heden geschreven:
Lees hieronder wat onze boeken zo uniek maakt!

Eet als een expert: Kritisch kijken naar gezondheidstrends en de voedselhypes vliegen je om de oren: groene smoothies, gojibessen, speltbrood… Wat is nu écht gezond? In Eet als een expert leggen we op een toegankelijke wijze uit hoe voedingswetenschap werkt (en wanneer het niet werkt) en geven we praktische adviezen over voeding. Met handige weekschema’s en smakelijke recepten van ontbijt tot diner.

Eet als een atleet: In Eet als een atleet scheiden drie experts de zin van onzin en vertalen zij op een toegankelijke manier de wetenschap naar de praktijk, inclusief heerlijke sportrecepten én handige voorbeelddagmenu’s. Tien personages vormen een uniek onderdeel in dit boek. Volg crossfitter Boaz, hockeyster Jill en vega-zwemster Feline in hoe zij zich op het gebied van voeding voorbereiden op trainingen en wedstrijden.

Eet als een expert – Party Time: Het 5-jarig jubileum van I’m a Foodie vieren we met Eet als een expert – Party Time! Eet als een expert – Party Time bevat de favoriete party recepten van onszelf en onze collega diëtisten uit Nederland en België, in de thema’s Plant Based, Easy Peasy, 1001 Nacht en All Day Brunch

Eet als een expert – zwanger!In Eet als een expert – zwanger! geven we wetenschappelijk onderbouwde adviezen en praktische tips aan vrouwen die zwanger willen worden én zijn over wat het beste is voor een gezonde moeder en een gezond kind.

Eet als een atleet: hardloop editie: Hoe slimmer je traint en beter jij een gezond voedingspatroon aanpast op jouw behoefte, des te sneller jij jouw hardloop doelstellingen haalt. Ja, het klinkt logisch natuurlijk. Maar hoe pak je dit aan? Hoe maak je de vertaalslag naar de praktijk, zodat het trainen en gezonde eten te combineren is met je dagelijkse bezigheden?

Eet als een expert mini: De eerste 2 jaar groeien en ontwikkelen kinderen zich razendsnel. Van een quasi hulpeloos bundeltje baby tot een actieve peuter met eigen willetje. Ook het voedingspatroon evolueert razendsnel: Van volledige melkvoeding naar mee eten met de pot. Ben je overweldigd door de grote hoeveelheid, soms tegenstrijdige, informatie die je vindt over eten voor de allerkleinsten?

Eet als een expert mini neemt je mee voorbij de mythes, hypes en zwart-wit stellingen. Dankzij genuanceerde, wetenschappelijk onderbouwde informatie en praktische tips kan je vol vertrouwen je kindje voeden, op een manier die past bij jouw gezin. Voor iedere nieuwe fase in het leven van je kindje vind je heerlijke (en eenvoudige!) recepten, aangepast aan het leven van jonge ouders.

Intuïtief Eten: De revolutionaire anti-dieet methode door diëtisten Evelyn Tribole & Elyse Resch. Toen Intuitive Eating voor het eerst (al in 1994!) werd gepubliceerd was het revolutionair in de anti-dieet aanpak. Vandaag de dag is deze aanpak relevanter dan ooit. De grondleggers van Intuïtief eten leren je om jouw dieetbril af te zetten, positiever te zijn over je lichaam en opnieuw te leren luisteren naar de signalen die jouw lichaam je geeft. Daarnaast helpen ze je met het uitfaseren van dieettools zoals voedingsschema’s en calorietrackers.

6 boeken op een rij I'm a Foodie presents

Eet als een expert in vogelvlucht

foodie-header-stippellijn

Boek introductie

Wetenschap uitgelegd

Eigengemaakte infographics

150 heerlijke recepten