fbpx
I’m a Foodie Publishing2017-09-17T18:37:26+00:00

I’m a Foodie Publishing

WhatsApp de diëtist

E-learning

Content ontwikkelen

Consultancy & voedingsadvies

Congressen & evenementen

Alles over Eet als een expert!
Alles over Eet als een atleet!

I’m a Foodie Publishing

foodie-header-stippellijn
Wij inspireren lezers al een aantal jaar via onze blog. Daarnaast vinden we het ook erg leuk om boeken te ontwikkelen. In 2016 hebben we Eet als een expert uitgebracht en in 2017 is het sportvoedingsboek Eet als een atleet verschenen. Lees hieronder wat onze boeken zo uniek maakt!

Eet als een expert: Kritisch kijken naar gezondheidstrends en de voedselhypes vliegen je om de oren: groene smoothies, gojibessen, speltbrood… Wat is nu écht gezond? In Eet als een expert leggen we op een toegankelijke wijze uit hoe voedingswetenschap werkt (en wanneer het niet werkt) en geven we praktische adviezen over voeding. Met handige weekschema’s en smakelijke recepten van ontbijt tot diner.

Eet als een atleet: In Eet als een atleet scheiden drie experts de zin van onzin en vertalen zij op een toegankelijke manier de wetenschap naar de praktijk, inclusief heerlijke sportrecepten én handige voorbeelddagmenu’s. Tien personages vormen een uniek onderdeel in dit boek. Volg crossfitter Boaz, hockeyster Jill en vega-zwemster Feline in hoe zij zich op het gebied van voeding voorbereiden op trainingen en wedstrijden.

Neem contact op met Bart

Eet als een expert in vogelvlucht

foodie-header-stippellijn

Boek introductie

Wetenschap uitgelegd

Eigengemaakte infographics

150 heerlijke recepten

Evidence-based foodplatform, geschreven door professionals

De voedingsindustrie houdt je soms voor de gek met misleidende etiketten en voedingsclaims op fabrieksproducten. Daarnaast is op het internet veel onjuiste informatie over voeding te vinden. Tijd voor een onderbouwd tegengeluid! I’m a Foodie is hét platform waarop diëtisten en voedings- en gezondheidswetenschappers hun kennis delen over gezonde voeding.
Wij staan voor gezond, duurzaam, vers (zonder pakjes en zakjes) en zelf koken. De onderwerpen zijn alledaags, evidence based én direct praktisch toepasbaar in je eigen situatie. Uiteindelijk is de keuze aan jou: op welke manier ga jij gezond eten?