I’m a Foodie publishing

WhatsApp de diëtist

Instagram & e-learning

Content ontwikkelen

Consultancy & voedingsadvies

Congressen & evenementen

Alles over Eet als een expert!
Alles over Eet als een atleet!
Alles over Eet als een expert – Party Time
Alles over Eet als een expert – zwanger!

I’m a Foodie Publishing

foodie-header-stippellijn
Wij inspireren lezers al een aantal jaar via onze blog. Daarnaast vinden we het ook erg leuk om boeken te ontwikkelen. Sinds 2016 brengen wij ieder jaar een boek uit. De volgende titels hebben wij tot op heden geschreven:
  • Eet als een expert, mei 2016
  • Eet als een atleet, oktober 2017 (vertaling Eat like an athlete, februari 2019)
  • Eet als een expert – Party Time, september 2018
  • Eet als een expert – zwanger!, juni 2019
  • Eet voor de toekomst!, Q2 2020 (wordt verwacht)
Lees hieronder wat onze boeken zo uniek maakt!

Eet als een expert: Kritisch kijken naar gezondheidstrends en de voedselhypes vliegen je om de oren: groene smoothies, gojibessen, speltbrood… Wat is nu écht gezond? In Eet als een expert leggen we op een toegankelijke wijze uit hoe voedingswetenschap werkt (en wanneer het niet werkt) en geven we praktische adviezen over voeding. Met handige weekschema’s en smakelijke recepten van ontbijt tot diner.

Eet als een atleet: In Eet als een atleet scheiden drie experts de zin van onzin en vertalen zij op een toegankelijke manier de wetenschap naar de praktijk, inclusief heerlijke sportrecepten én handige voorbeelddagmenu’s. Tien personages vormen een uniek onderdeel in dit boek. Volg crossfitter Boaz, hockeyster Jill en vega-zwemster Feline in hoe zij zich op het gebied van voeding voorbereiden op trainingen en wedstrijden.

Eet als een expert – Party Time: Het 5-jarig jubileum van I’m a Foodie vieren we met Eet als een expert – Party Time! Eet als een expert – Party Time bevat de favoriete party recepten van onszelf en onze collega diëtisten uit Nederland en België, in de thema’s Plant Based, Easy Peasy, 1001 Nacht en All Day Brunch

Eet als een expert – zwanger!In Eet als een expert – zwanger! geven we wetenschappelijk onderbouwde adviezen en praktische tips aan vrouwen die zwanger willen worden én zijn over wat het beste is voor een gezonde moeder en een gezond kind.

Neem contact op met Bart

Eet als een expert in vogelvlucht

foodie-header-stippellijn

Boek introductie

Wetenschap uitgelegd

Eigengemaakte infographics

150 heerlijke recepten