fbpx
Contact2016-12-30T17:52:14+00:00

Neem contact op met I’m a Foodie

[[[["field1","contains"]],[["show_fields","field8"]],"and"],[[["field1","contains","presentatie"]],[["show_fields","field6,field5,field4,field7,field2"]],"and"],[[["field1","contains","media"],["field1","contains","product"],["field1","contains","presentatie"],["field1","contains","anders"]],[["show_fields","field2,field8"]],"or"],[[["field1","contains","persoonlijk"]],[["show_fields","field10"]],"and"]]
1

LET OP

Voordat je ons een email stuurt: wij zijn onafhankelijk! Zodoende promoten wij geen producten of bedrijven via de kanalen van I'm a Foodie én reviewen wij geen producten in (betaalde) opdracht.


Wil je dat wij een presentatie, workshop of lezing verzorgen? Graag hieronder o.a. het budget, datum, locatie, doelgroep en doel van de sessie invullen. Op basis hiervan zullen we de aanvraag in behandeling nemen.

LET OP

We kunnen helaas via de website geen persoonlijk voedingsadvies geven. We raden je aan contact op te nemen met een van onze diëtisten om een afspraak in te plannen. Kijk op de teampagina, daar zie je een overzicht voor een diëtist bij jou in de buurt.

Locatie
Datum
Tijd
Budget
Mijn suggestie/vraag
0 /
Naam
Previous
Next

Evidence-based foodplatform, geschreven door professionals

De voedingsindustrie houdt je soms voor de gek met misleidende etiketten en voedingsclaims op fabrieksproducten. Daarnaast is op het internet veel onjuiste informatie over voeding te vinden. Tijd voor een onderbouwd tegengeluid! I’m a Foodie is hét platform waarop diëtisten en voedings- en gezondheidswetenschappers hun kennis delen over gezonde voeding.
Wij staan voor gezond, duurzaam, vers (zonder pakjes en zakjes) en zelf koken. De onderwerpen zijn alledaags, evidence based én direct praktisch toepasbaar in je eigen situatie. Uiteindelijk is de keuze aan jou: op welke manier ga jij gezond eten?