fbpx

De 9..I’m a Foodie-proof kerst nagerechten!

Door |2017-01-06T15:09:34+00:0021 december 2013|Categorieën: I'm a Foodie blog, Recepten|Onderwerpen: |
  • kerst nagerechten
Toetjes..mijn favo onderdeel van het kerstdiner 🙂 Maar een gezond en/of skinny toetje? Ofwel hoe blijf ik binnen het thema I’m a foodie-proof?  Het was moeilijk! Maar toch ben ik best goed geslaagd! Zie hier een verzameling heerlijke toetjes van mijn favo foodbloggers mét fruit, yoghurt, nootjes, kruiden & zonder ingrediënten zoals slagroom, mascarpone en roomijs. Fijne kerstdagen!

I’m a Foodie proof kerst nagerechten

Plantaardige-hangop-met-kan

Frambozensoepje abrikozen-met-majoraan

Meloen-salade-met-kardemom Rood-fruit-fool Griekse-yoghurt-met-granaat

citrus,-karamel-en-pistache Stoofpeertjes Toetje-met-hangop,-framboze

I’m a Foodieproof voor- en hoofdgerechten?

Voorgerecht kerst Kerst Hoofdgerechten

Eet als een expert

Interesse in gezonde voeding?

Check dan ons boek Eet als een expert op bol.com of via de webshop!

 

print dit artikel print dit artikel

  Klinisch diëtist, voedingswetenschapper en docent in het VUmc & founder I'm a Foodie

Marijke Berkenpas is oprichter en eigenaar van I'm a Foodie, en online platform over voeding in relatie tot gezondheid. Daarnaast is ze klinisch diëtist en voedingswetenschapper, en werkt ze als diëtist in het VUmc in Amsterdam op de afdeling Maag-, darm-, lever- en nierziekten. Op I'm a Foodie, analyseert ze - samen met zo'n 20 andere diëtisten & voedings- en gezondheidswetenschappers - trends en hypes op toegankelijke, kritische wijze en zet ze ze om in haalbare adviezen en recepten. In mei 2016 verscheen het boek Eet als een expert dat Marijke samen schreef met Gaby Herweijer, Jolien Klamer en Liesbeth Smit en dat voedingswetenschap naar je bord vertaalt.

Reacties

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Evidence-based foodplatform, geschreven door professionals

De voedingsindustrie houdt je soms voor de gek met misleidende etiketten en voedingsclaims op fabrieksproducten. Daarnaast is op het internet veel onjuiste informatie over voeding te vinden. Tijd voor een onderbouwd tegengeluid! I’m a Foodie is hét platform waarop diëtisten en voedings- en gezondheidswetenschappers hun kennis delen over gezonde voeding.
Wij staan voor gezond, duurzaam, vers (zonder pakjes en zakjes) en zelf koken. De onderwerpen zijn alledaags, evidence based én direct praktisch toepasbaar in je eigen situatie. Uiteindelijk is de keuze aan jou: op welke manier ga jij gezond eten?