X-mas is coming! Een tijd van gezelligheid en vaak lekker (en veel) eten. Hoe kun je zorgen dat je de kerstdagen overleeft zonder extra kerstkilo’s? Gisteren postte ik mijn kook- en eettips voor tijdens de feestdagen! Met een verzameling I’m a Foodie-proof voorgerechten van de leukste Nederlandse Foodbloggers. Bekijk de tips & voor- en nagerechten hier terug:

Voorgerecht kerst kerst nagerechten

Ga jij zelf aan de slag in de keuken? Ook t.av. het hoofdgerecht heb ik een aantal I’m a Foodie-proof recepten verzameld van mijn Favo Foodblogs. Klik op de foto voor het recept. Ken jij een recept wat hierin echt niet mag ontbreken? Let me know! Ook kerst-eettips zijn uiteraard welkom! Have a Foodie X-mas!

I’m a Foodieproof kerst hoofdgerechten

gevulde portobello met quinoa en walnoten Varkenshaas-met-ham,-tijm-e Kruidige biefstuk met rucola en parmezaan                 tuinbonen met Parmaham en slahartjes Zalm met mangosalsa Pilav-met-abrikoos-                 RISOTTO VAN GEROOSTERDE BIET MET GORGONZOLA EN MACADAMIANOTENKabeljauw-gepocheerd-in-tom Biefstuk-met-rode-ui-en-pom                 Zalm-terrine risotto met kastanjechampignon, pompoen en tijm. Geroosterde-groenten