Is water, de nieuwe champagne? kan ‘n routine tegelijkertijd ‘n uniek moment opleveren? weleens zoveel verborgen juweeltjes gezien? en … is ‘t mogelijk dat ‘n simpele peer de complexiteit van ‘t leven kan uitdrukken?

Gisteravond heb ik deelgenomen aan de eetinspiratie sign of the times bij de culinaire werkplaats in Amsterdam.

sign-of-the-times

De culinaire werkplaats is een ontwerpstudio voor foodconcepten, ‘n eigenzinnig eet-initiatief. Zij wil inspireren je eten in beweging te brengen en lekker bewust te (gaan) eten. De eetinspiratie sign of the times gaat over de nieuwe luxe, over less én more vertaald in 5 gerechten –transparency, stones, pearls, water, en essence- ‘n kleine selectie van de nieuwe weelde die de toekomst te bieden heeft. In de toekomst is er minder plaats voor vlees en vis op het bord. De culinaire werkplaats laat zien dat groente, peulvruchten en granen verre van saai zijn! Ik hoop dat steeds meer restaurants gaan inzetten op deze ingrediënten.

Helaas is dit het laatste weekend van ”sign of the times”, maar houd de website in de gaten! Culinaire werkplaats is zeker de moeite waard om eens te bezoeken als je van biologisch, gezond, vega en bovenal innovatie op je bord houdt! Ik heb genoten, en heerlijk gegeten!

culinaire-werkplaats

culinaire-werkplaats

culinaire-werkplaats