I’m a Foodie publishing

WhatsApp de diëtist

Instagram & e-learning

Content ontwikkelen

Consultancy & voedingsadvies

Congressen & evenementen

Instagram cursus: Kick-start your health & Maaltijdplannen met Claudia

foodie-header-stippellijn

Kick-start your health

Het blijven rare tijden…Maar de kids gaan weer naar school en de opvang en iedereen lijkt wat meer aan de nieuwe situatie gewend te raken…Hoe gaat met met jou? Het is tijd om oom aan jezelf te denken en goed voor jezelf te zorgen.  Wellicht heb jij nu ook even de tijd om terug te kijken op je (gezonde) voornemens, die misschien wat zijn weggezakt. Zie deze periode als een kans om nieuwe gezonde gewoontes aan te leren!

Gooi daarom nu met ons het voedingsroer om! Met de Instagramcursus Kick-start your health ga je met wetenschappers en diëtisten Gaby en Marijke van I’m a Foodie in 10 dagen in kleine haalbare stappen naar een gezond eetpatroon! Creëer nieuwe gezonde gewoontes die je je hele leven vol kunt houden. Fit de toekomst in. Doe jij ook mee? Check dan meer info over de cursus.

Maaltijdplannen met Claudia

Maaltijdplannen is het bouwen van een persoonlijk plan waarmee jij het voor elkaar krijgt iedere dag een voedzame en lekkere maaltijd op tafel te zetten zonder hier te veel tijd aan kwijt te zijn. Doe jij ook mee? Check hier meer info en de eerstvolgende cursus data.