Ons nieuwste boek ‘Eet als een atleet: hardloop editie’ is in november 2020 gelanceerd. Een mooi moment om de diepte in te gaan met de auteurs: Titia van der Stelt en Vera Wisse. Hoe komt zo’n boek tot stand? En welke learnings hebben de auteurs zelf opgedaan tijdens het schrijven van het boek?
Titia van der Stelt en Vera Wisse zijn Beiden sportdiëtist, zijn werkzaam in topsportorganisaties en verbonden aan Team NL van het NOC*NSF.
De instelling van de microfoon stond verkeerd , daarom een kleine echo in deze Show!
Je kunt de podcasts ook terugluisteren via jouw favoriete podcast platform zoals iTunes, Google podcast, Juke of Spotify. En uiteraard via onze eigen podcast pagina.
Shownotes
- I’m a Foodie
- Meer info over Eet als een atleet: hardloop editie
- Ik wil direct het boek kopen
Wil je ons steunen? Doneer!
Een podcast over voeding is een productie van evidence based food collectief I’m a Foodie. Wij vertalen de wetenschap naar de dagelijkse praktijk. I’m a Foodie is onafhankelijk van de voedingsindustrie. Je kunt ons steunen door het doen van een donatie via Vriend van de Show. Check: www.vriendvandeshow.nl/pov
Show flow: check direct het moment waar je behoefte aan hebt 🙂
Welkom | 0:00:00:00 |
Voorstellen: Titia van der Stelt | 0:01:04:00 |
Voorstellen: Vera Wisse | 0:02:03:15 |
Waarom dit boek? | 0:03:11:26 |
Hoe bouw je conditie op? | 0:07:45:20 |
Hoe kwam het boek tot stand? | 0:12:24:22 |
Niet-lekkere gelatinesnoepjes | 0:17:58:11 |
Learnings tijdens het schrijven | 0:19:40:19 |
Misvattingen over voeding | 0:23:52:19 |
Praktische tips | 0:25:27:05 |
Wie wordt de volgende gast? | 0:27:41:16 |
Afkondiging | 0:28:01:01 |
Toch nog even dit… | 0:28:29:21 |
Geef een reactie