Eet als een atleet

Eet als een atleet 2017-09-02T11:04:40+00:00

EET ALS EEN ATLEET

De praktische verdieping voor iedere sporter op elk niveau!

BETER PRESTEREN  Krijg inzicht in hoe jij meer uit je prestaties kunt halen met goede (sport)voeding

PRAKTISCHE TIPS  Wetenschap vertaald naar praktische voorbeelden, makkelijke recepten én haalbare adviezen

DOOR EXPERTS  Geschreven door sportdiëtisten en wetenschappers die in de topsport werkzaam zijn

Pre-order nu!
Inkijkexemplaar

PRIJS

Eet als een atleet is via de webshop nu in de pre-order te bestellen voor €23,50. Verzending midden oktober 2017

Pre-order!

FAVORIETENLIJST

Bezoek de lijst met onze favoriete producten die gewoon te koop zijn in de supermarkt.

Favorietenlijst

REFERENTIES

Het boek staat bomvol met referenties, lees de wetenschappelijke artikelen die we hebben gebruikt.

Referenties

INFORMATIE

Uitgegeven door I’m a Foodie Publishing.
ISBN-nummer: 9789082700206

Van sportvoeding tot supplementen

Een goed voedingspatroon is voor elke sporter belangrijk, bijvoorbeeld om maag- en darmklachten tijdens wedstrijden te voorkomen, het goede gewicht te bereiken om optimaal te presteren of in een bepaalde klasse mee te mogen doen. Met de juiste voeding kun je beter presteren, hongerklop voorkomen en sneller herstellen na een training of wedstrijd.

In Eet als een atleet scheiden drie experts de zin van onzin en vertalen zij op een toegankelijke manier de wetenschap naar de praktijk, inclusief heerlijke sportrecepten én handige voorbeelddagmenu’s. Tien personages vormen een uniek onderdeel in dit boek. Volg crossfitter Boaz, hockeyster Jill en vega-zwemster Feline in hoe zij zich op het gebied van voeding voorbereiden op trainingen en wedstrijden.

Eet als een atleet is er voor elk type sporter, of je doel is om fit te blijven of om de top te bereiken. Het maakt daarbij niet uit welke sport je beoefent, hoe vaak je dat precies doet en welke leeftijd je hebt.

De Auteurs

SARAI PANNEKOEK

Sarai Pannekoek is afgestudeerd sportdiëtist (2012) en klinisch epidemioloog (2015). Ze werkt als sportdietist voor CTO Amsterdam en CTO Eindhoven, waar ze verantwoordelijk is voor de voedingsbegeleiding van de zwemmers, honkballers, softball-, voetbal-, rugby 7s- en basketball dames. Ze heeft een blauwe band in het Braziliaans jiu-jitsu en houdt van surfen.

Naar de website van Sarai

Lees meer artikelen van Sarai op I’m a Foodie

TITIA VAN DER STELT

Titia van der Stelt is sportdiëtist en bewegingswetenschapper. Ze heeft haar eigen diëtistenpraktijk Voedingconditie en is werkzaam voor wielerteam Team Sunweb. Daar is ze verantwoordelijk voor alles rondom voeding: Van renners van sportvoedingsadvies te voorzien, productontwikkeling en toepassing, tot aan de voeding tijdens Grand Tours zoals de Giro, Tour de France en Vuelta te verzorgen. Ze houdt van sporten, in het bijzonder obstacle course running.

Naar de website van Titia

Lees meer artikelen van Titia op I’m a Foodie

VERA WISSE

Vera is sportdiëtist en HBO docent aan de opleiding International Lifestyle Studies (Fontys Hogeschool). De interesse voor de combinatie van voeding, sport en gezondheid is al van jongs af aan ontstaan. De keuze voor de HBO Voeding & Diëtetiek gevolgd door de MSc Sport & Exercise Nutrition was dan ook een logische.

Naar de website van Vera

Lees meer artikelen van Vera op I’m a Foodie

Veelgestelde vragen over Eet als een atleet

Nope. We zijn helemaal onafhankelijk en objectief. Om concrete voorbeelden te noemen ontkomen we er niet aan om voorbeelden te tonen van producten. We hebben getracht hier divers in te zijn om te voorkomen dat we een voorkeur hiermee uitspreken. Mocht je een verband zien tussen merken, producten en/of aanbieders dan is dat gebaseerd op toeval.

Heel erg leuk dat je meerdere boeken wilt inkopen. Wij vinden het superfijn en een eer dat vakgenoten onze boodschap ondersteunen! Indien je meer dan 20 boeken (1 doos) wilt bestellen stuur dan een mail naar [email protected].

De lijst was helaas te groot om op te nemen in het boek vandaar dat we de lijst op de blog hebben gepubliceerd: https://www.iamafoodie.nl/referenties-eet-als-een-atleet/

Neem contact op voor een interview

Wil je graag in contact komen met de auteurs, voor een vraag, of interview? Of wil je meerdere boeken bestellen? Of gewoon een compliment geven stuur Bart dan even een mail via: [email protected]