Cover I'm a Foodie - Party Time boek - Gezonde recepten feestje

Eet als een expert: Party Time

Healthy partyfood voor elk feest!

Het 5-jarig jubileum van I’m a Foodie vieren we met Eet als een expert – Party Time! Eet als een expert – Party Time bevat de favoriete party recepten van onszelf en onze collega diëtisten uit Nederland en België, in de thema’s Plant Based, Easy Peasy, 1001 Nacht en All Day Brunch.

Alle recepten voldoen aan de Richtlijnen goede voeding. Je hoeft dus niet te wachten tot een feestje, je kunt er iedere dag van genieten! Wat denk je bijvoorbeeld van taart of muffins als ontbijt? Of springrolls als tussendoortje!  Check hier het inkijk exemplaar ter inspiratie!

Tijd voor een onderbouwd tegengeluid!

De voedingsindustrie houdt je soms voor de gek met misleidende etiketten en voedingsclaims op fabrieksproducten. Daarnaast is op het internet veel onjuiste informatie over voeding te vinden. Tijd voor een onderbouwd tegengeluid!

I’m a Foodie is hét platform waarop diëtisten en voedings-en gezondheidswetenschappers hun kennis delen over gezonde voeding. Wij staan voor gezond, duurzaam, vers (zonder pakjes en zakjes) en zelf koken. De onderwerpen zijn alledaags, evidence based én direct praktisch toepasbaar in je eigen situatie.

Uiteindelijk is de keuze aan jou: op welke manier ga jij gezond eten?

www.iamafoodie.nl

Prijs

Eet als een expert – Party Time is via de webshop te bestellen voor €4,99

4 thema’s

  • Plant Based
  • Easy Peasy
  • 1001 Nacht
  • All Day Brunch

I’m a Foodie Publishing

In de serie ‘I’m a Foodie presents‘ hebben we de volgende boeken geschreven:

Veelgestelde vragen over Eet als een expert – Party Time

Heel erg leuk dat je meerdere boeken wilt inkopen. Wij vinden het superfijn en een eer dat vakgenoten onze boodschap ondersteunen! Indien je meer dan 20 boeken wilt bestellen stuur dan een mail naar info@iamafoodie.nl en vraag naar de voorwaarden.

Wil je ons interviewen?

Neem contact op!

Wil je graag in contact komen voor een vraag, interview of wil je meerdere boeken bestellen? Of gewoon een compliment geven? Stuur Bart dan even een mail via: info@iamafoodie.nl