Evidence-based foodplatform, geschreven door professionals

De voedingsindustrie houdt je soms voor de gek met misleidende etiketten en voedingsclaims op fabrieksproducten. Daarnaast is op het internet veel onjuiste informatie over voeding te vinden. Tijd voor een onderbouwd tegengeluid! I’m a Foodie is hét platform waarop diëtisten en voedings- en gezondheidswetenschappers hun kennis delen over gezonde voeding.
Wij staan voor gezond, duurzaam, vers (zonder pakjes en zakjes) en zelf koken. De onderwerpen zijn alledaags, evidence based én direct praktisch toepasbaar in je eigen situatie. Uiteindelijk is de keuze aan jou: op welke manier ga jij gezond eten?

Favorietenlijst van Eet als een atleet

Favorietenlijst van Eet als een atleet 2017-10-10T12:01:39+00:00
Beste Eet als een atleet – lezer. Wat leuk dat je op onze favorieten-pagina bent beland! Op deze pagina vind je onze favo sportvoeding met merknaam, en de winkel waar het te koop is.

De aankomende periode gaan we deze lijst opstellen. Na de officiële launch van het boek zullen hier onze favo’s (uiterlijk 1 november) hier neerzetten. In de tussentijd kan je uiteraard ook even onze favo’s bekijken uit Eet als een expert.

De favorietenlijst kan altijd langer en vollediger

Deze lijst zal niet volledig zijn. Natuurlijk zijn er nog veel meer producten die op deze lijst zouden passen. Ben jij benieuwd of jouw favo product aan onze Eet als een atleet criteria voldoet? Dan mag je altijd mailen op [email protected]. Mail dan wel even een foto van de voedingswaarde informatie mee :-). Indien geschikt nemen we het op in de lijst. Ohja, nog even voor de zekerheid…we hebben geen afspraken met fabrikanten en winkels!

Groet Team I’m a Foodie