FOODIE ACADEMY

Symposium #2 Show Yourself: je mag gezien worden!

Jij weet vast wie je ideale klant is. Maar weet jouw ideale klant jou wel te vinden? Bungelt jouw bedrijfspagina structureel onderaan de zoekresultaten? Kan jouw website of huisstijl wel een make-over gebruiken? Vraag jij je af hoe en wat je nu het beste van jezelf kunt laten zien op social media en hoe je meer fans krijgt? En hoe maak je van deze fans nou klanten? Hoe zorg je dat je een onuitwisbare indruk maakt als je een praatje moet houden voor patiënten, verwijzers of collega’s en dat je verhaal blijft hangen?

De academy is interessant voor iedereen met een (para)medisch of daaraan gerelateerd beroep en een eigen praktijk of bedrijf. Zoals diëtisten, gewichtsconsulenten, personal trainers, fysiotherapeuten, verloskundigen etc. Check snel de line-up!

Zie hier de laatste praktische informatie voor maandag 21 januari!

Maandag 21 januari 2019
9.00 tot 17.30

Early bird tarief €175 (UITVERKOCHT)

Regulier tarief €215

Show yourself: je mag gezien worden!

FOODIE ACADEMY

Foodie academy start met een plenaire keynote door de oprichter van I’m a Foodie Marijke Berkenpas. Daarna ga je in kleinere groepen uiteen om 4 workshops van elk 1.5 uur te volgen over Instagram en social branding, spreken met impact, content design en SEO. Doordat we werken met kleinere groepen is er voldoende ruimte voor interactie en het stellen van vragen.

Inclusief heerlijke lunch

Naast een te gek inhoudelijk programma verwennen wij je uiteraard met I’m a Foodie proof hapjes, lunch en drankjes. Voor wie het zich nog kan herinneren: net zo lekker en gezond als bij het Eet als een expert symposium.

Iedereen is welkom! Ben je diëtist, gewichtsconsulent, leefstijlcoach, fysiotherapeut, of heb je een eigen bedrijf op een ander (paramedisch) gebied? Kom naar ons event en leer jezelf promoten!

Accreditatie door ADAP is toegekend met 6 studiepunten en door de BGN met 3,5 studiepunt.

PROGRAMMA

Maandag 21 januari 2019 | 9.00 tot 17.30 | Leerhotel Het Klooster, Amersfoort

08.30 – 09.00 Inloop & Registratie
09.00 – 09.20 Keynote door Marijke Berkenpas (I’m a Foodie)
09.30 – 11.00 *Workshops*
11.00 – 11.30 Koffie & Thee pauze & switch workshop
11.30 – 13.00 *Workshops*
13.00 – 14.00 Lunch & switch workshop
14.00 – 15.30 *Workshops*
15.30 – 16.00 Koffie & Thee pauze & switch workshop
16.00 – 17.30 *Workshops*
17.30 Wel thuis en tot een volgende keer

KEYNOTE

MARIJKE BERKENPAS

Marijke, de oprichter van I’m a Foodie, zal de dag inleiden met haar verhaal over hoe ze I’m a Foodie op de kaart heeft gezet.

Workshops

parallel sessies

Anouk van Vliet_The Social Brand

Workshop Instagram (social media & branding)

Powered by Anouk van Vliet van The Social Brand
Verbeter je Instagram skills. Maak posts en stories die echt wat opleveren. Leer wat een socialmedia strategie en social branding kan doen voor jouw praktijk. Krijg meer fans en volgers en maak van je volgers je ambassadeurs met concrete technieken en praktische voorbeelden die zorgen voor een duidelijke strategie.

Workshop content design

Powered by Liesbeth Smit van The Online Scientist

Ga aan de slag met praktische tips om zelf professionale materialen te ontwerpen voor jouw bedrijf. Hoe maak je een goede website? Hoe maak je jouw boodschap duidelijk voor elk publiek? Leer hoe je jouw huisstijl doorvoert op presentaties, brochures en visitekaartjes. Trek meer aandacht met een uniek design waardoor jij er uitspringt!

Marjet Wullink

Workshop SEO voor je praktijk

Powered by Marjet Wullink van Bureau Bold
SEO (Search Engine Optimalisatie) zorgt ervoor dat je goed vindbaar wordt! SEO hoeft niet veel tijd te kosten en is leuk is om te doen omdat je zeker positieve resultaten gaat zien. Met voorbeelden van enkele van de deelnemers laat Marjet zien hoe je met kleine aanpassingen in je website al beter vindbaar gaat worden. Met deze tips en tricks zorg je ervoor dat je klanten gaat trekken die naar jou toekomen omdat jij de specialist bent op jouw vakgebied.
Leander_great communicators

Workshop spreken met impact

Powered by Leander de Rooij van Great Communicators

Wat zorgt ervoor dat het ene verhaal wel blijft hangen en het andere verhaal niet? Hoe vaak denk je niet, “leuk verhaal, maar wat was nu eigenlijk de kern?”. In de Sticky Stories training van Great Communicators leg je een ijzersterk theoretisch fundament voor presenteren en het vertellen van een inspirerend verhaal. We gaan de slag met een verrassende, concrete checklist die er voor zorgt dat jouw verhaal wordt onthouden door het publiek, in welke setting dan ook!

Koop tickets

Zorg dat jij erbij bent!

op = op! Regulier tarief €215

Early Bird kaarten zijn helaas UITVERKOCHT. Regulier tarief: €215.

Accreditatie door ADAP is toegekend met 6 studiepunten en door de BGN met 3,5 studiepunt.

I’m a Foodie is onafhankelijk. Ook dit event wordt georganiseerd zonder ondersteuning vanuit de industrie.

Lees hier de Foodie Academy voorwaarden.

Een initiatief van I’m a Foodie

Evidence-based blog, geschreven door professionals

Speciale diëten, elke dag nieuwe afslanktips en het gebruik van superfoods is de realiteit. Toch ontbreekt de wetenschappelijke onderbouwing vaak volledig. Als diëtisten en (voedings)wetenschappers vinden wij het belangrijk om een goed onderbouwde positieve boodschap te verkondigen over gezond eten en leven. We geven inzicht in de verschillen tussen voedingsmiddelen, eetpatronen, én inspireren je om zelf keuzes te maken en te zorgen voor een volwaardig en écht gezond eetpatroon. Uiteindelijk is de keuze aan jou: op welke manier ga jij gezond eten?

Heb je een vraag of suggestie hoe we Foodie Academy nog leuker kunnen maken?

Stuur Bart dan even een mail via: bart@iamafoodie.nl.

Veelgestelde vragen

De academy is interessant voor iedereen met een (para)medisch of daaraan gerelateerd beroep en een eigen praktijk of bedrijf. Zoals diëtisten, gewichtsconsulenten, healthcoaches, lifestylecoaches,  personal trainers, fysiotherapeuten, verloskundigen etc. Andere geïnteresseerden zijn uiteraard ook welkom.

Uiteraard houden we rekening met jouw dieetwens. Bij inschrijving kun je dit direct doorgeven.

Daar gaan we ons best voor doen. Tijdens het aankoopproces kun je aangeven bij wie je in de groep wilt.

Ja, bij de receptie (bij de ingang) zullen ze je verder helpen. Je krijgt een ruimte toegewezen en een koelkast voor tijdelijke opslag is beschikbaar.

Ja, er is voldoende parkeerplek.

Leerhotel Het Klooster is één van de meest bijzondere hotels van Amersfoort. Het ligt net buiten het karakteristieke centrum van Amersfoort. Het hotel is een voormalig Kruisherenklooster en wordt mede gerund door studenten van de hotelschool van MBO Amersfoort. De studenten leren in de praktijk de verschillende facetten van horeca, gastronomie en gastvrijheid.

Jazeker! Accreditatie door ADAP is toegekend met 6 studiepunten en door de BGN met 3,5 studiepunt.

Webdesign door Liesbeth Smit | The Online Scientist in samenwerking met Dietistenwebsites.nl