• Infographic Gezonde Keuzes: De I’m a Foodie infographic over gezonde keuzes is nu (gratis) beschikbaar voor jouw keuken, praktijkruimte, wachtruimte of kantoor! Deze wetenschappelijk onderbouwde infographic is gemaakt op basis van ons boek Eet als een expert en bevat de meest gegeten producten en hun gezondere alternatieven. Je krijgt een PDF die je zelf kunt afdrukken.
  • E-book gezond ontbijten: Toen ik in 2016 Eet als een expert schreef gooide ik mijn eigen ontbijtroutine compleet overboord, geïnspireerd door onze eigen recepten. Het resultaat? Een verzameling van mijn favoriete, superlekkere ontbijtjes waarmee mijn vriend, mijn kinderen en ik gedurende de week variëren. Ze zijn niet alleen ontzettend lekker, maar ook supergemakkelijk en bijna allemaal snel te maken. Zeker met wat voorbereiding: geen gedoe in de vroege ochtenduren!

Je hebt maar één lijf en maar één leven. Zorg er goed voor!

Marijke Berkenpas, diëtist en voedingswetenschapper

Wetenschappelijk onderbouwde infographic (pdf) over gezonde keuzes op basis van Eet als een expert om zelf als poster af te drukken.

Infographic gezonde keuzes

Gratis e-book met 7 verrukkelijke ontbijtjes om je dag goed mee te beginnen! Schud jouw ochtendroutine op met een feest van gezonde en heerlijke opties.