Okay, ijsjes zijn verre van gezond..maar op een mooie zomerse dag…:) Ik ben een chocolate addict en helaas bevatten choco ijsjes doorgaans veel meer kilocalorieën dan waterijs. Welk ijsje bevat nou weinig kilocalorieën en welke veel? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Wat mij betreft komt de Magnum mini er het beste uit.Toch een choco-ijsje, maar t.a.v. kilocalorieën nog best te doen.

McFlurry

Ik schrok wel van de McFlurry!! Nadat ik dit plaatje had gemaakt viel mijn oog ook nog op de Mc Flurry Snickers: 445 kcal en Magnum White: 525kcal!!!!!!! Oeps.. veel mensen hebben na het eten van dit ijsje al 25% van hun dagelijkse energiebehoefte binnen..

Mc Flurry Snickers: 445 kcal en Magnum White: 525kcal

Meer weten? Kijk hier voor homemade no-guilt icecream (healthy food swap) en kijk eens naar de calorieën in alcohol en broodbeleg!