Jammer dat we je moeten zien vertrekken! Bedankt dat je ons gevolgd hebt, en je eerdere interesse. Wellicht kunnen we je nog verblijden met een goodbye farewell gift: een mooie korting op Eet als een expert – Party Time als cadeautje:

Koop nu dit te gekke kookboek voor slechts €9,99 (i.p.v. €20,99). Check hier het inkijkexemplaar.

Eet als een expert – Party Time bevat de favoriete party recepten van onszelf en onze collega diëtisten uit Nederland en België, in de thema’s Plant Based, Easy Peasy, 1001 Nacht en All Day Brunch.

Alle recepten voldoen aan de Richtlijnen goede voeding. Je hoeft dus niet te wachten tot een feestje, je kunt er iedere dag van genieten! Wat denk je bijvoorbeeld van taart of muffins als ontbijt? Of springrolls als tussendoortje!

Vul de code ‘party‘ in bij de betaalflow en voila Eet als een expert – Party Time valt snel bij je op de deurmat

Je staat niet meer op onze lijst. Mochten we je toch last second hebben kunnen overhalen om bij ons te blijven..😀? Geef dan hieronder aan welke updates je van ons wilt ontvangen. Thanks! Zoals je van ons gewend bent zullen we je dan periodiek verrassen met leuke evidence-based content, de nieuwste podcast-afleveringen en mooie aanbiedingen! Je kunt me ook volgen op Instagram