Het laatste broodje alweer van dit seizoen. Is gezond eten duurder dan ongezond? En we bespreken de dringende oproep van de Samenwerkende Gezondheidsfondsen om langer gezond leven voor iedereen in Nederland mogelijk te maken. Nederlanders leven steeds korter in goede gezondheid. Wil jij ook gezondere keuzes maken? Schrijf je dan in voor de wachtlijst voor het gloednieuwe deel 2 uit mijn Kick-start your health programma Eat the Rainbow!

Broodje Jaap!: iedere woensdag bellen we met prof.dr. ir. Jaap Seidell en nemen we de week door. We blikken vooruit, maar kijken ook terug. In 15 minuten nemen we dit met je door. Elke week opnieuw!

I’m a Foodie is onafhankelijk en heeft geen banden met de voedingsindustrie. We ontwikkelen webinars, online masterclasses en schrijven boeken om jou te inspireren om gezonder te gaan eten. Je steunt ons door het kopen ervan. 

  • EARLY BIRD LOOPT AF! I’m a Foodie Symposium #4: Voeding, gezondheid & microbioom: ben jij een zorgprofessional dan is dit hét symposium waar je bij moet zijn. Check snel de line-up! Het symposium vindt plaats op dinsdag 15 oktober in Amersfoort.
  • ​Groenten en fruit zijn een soort no-brainers. IEDEREEN weet dat ze goed zijn voor je gezondheid? Want vezels, vitamines en mineralen. Maar er is zoveel meer! Ze bevatten duizenden verschillende bio-actieve stoffen. Dat zijn stoffen die werken als beschermengelen, poortwachters, verdedigers, en herstelmedewerkers voor jouw gezondheid! Hoe cool is dat? ​Schrijf je hier in op de wachtlijst en je krijgt als eerste de kans om je in te schrijven.
  • I’m a Foodie Jubileum Masterclasses! Wij bestaan 10 jaar en in dat kader geven we dit hele jaar iedere maand Masterclasses met te gekke onderwerpen. Schrijf je nu in voor een masterclass naar keuze! 
  • I’m a Foodie 
  • I’m a Foodie podcast
  • Mail ons met onderwerp suggesties
  • Doneer eenmalig via deze link
  • Wij maken deze podcast mede dankzij de financiële steun van vrienden van de show. Wil je ons ook steunen? Ga dan naar Vriend van de Show. Dank je wel alvast en tot volgende week.
  • We hebben een nieuwe granola smaak: Peanut Banana. Bestel ‘m snel.
Tips voor de sportzomer 17:33.862
Verschil met vroeger 11:22.223
Hoe is het nu anders? 8:00.000
Is gezond eten duurder? 1:05.760
Opening 0:12.470