fbpx

Keet smakelijk krijgt kinderen en ouders vrolijk aan de groente!

Door |2017-01-02T22:57:56+00:0028 september 2013|Categorieën: I'm a Foodie blog, Reviews|Onderwerpen: , |
  • Keet-Smakelijk
Keet smakelijkMaak kennis met dit geweldige kinderkookboek! De recepten zijn gemakkelijk te bereiden en erg leuk om te lezen voor kinderen en ouders. Alle recepten beginnen met een sprookjesachtig verhaaltje met daarbij een foto waarop het gerecht staat afgebeeld. Op iedere foto staan grappige speelgoedfiguurtjes afgebeeld die terugkomen in de naam van de gerechten.

Keet Smakelijk : 77 vrolijke recepten en een pond gezond verstand.

Gerechten met namen als drakenstaarten, pinda vulkaan, rode planeetsoep en de couscouskaravaan maken groenten en gezonde ingrediënten interessant en leuk voor je kind. Daarnaast bevat ieder recept achtergrondinformatie over zowel voedings-, opvoedkundige en gezondheidsonderwerpen. Laura Emmelkamp en Scato van Opstall zijn de ouders die achter Keet Smakelijk zitten, en het kookboek is bedoeld voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

De Couscouskaravaan

Het recept van De Couscouskaravaan kun je hier alvast uitproberen!

Bekijk op bol.com

Peuter Soepboek

Peuter soepboekVoor de peuters is er nog een speciale editie: het Peuter Soepboek van Keet Smakelijk, soeprecepten boordevol groenten.
Naast veel groenten bevatten deze soepen weinig zout, wat je vaak niet kunt zeggen over soepen die je kant en klaar kunt kopen. Peuters hebben maar heel weinig zout nodig en veel peuters van 2 t/m 4 jaar krijgen vaak teveel zout binnen. Naast recepten staat er in het soepboek ook van alles over de voedingsbehoeften van peuters.

Bekijk op bol.com

Eet als een expert

Interesse in gezonde voeding?

Check dan ons boek Eet als een expert op bol.com of via de webshop!

 

print dit artikel print dit artikel

  ?

Reacties

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Evidence-based foodplatform, geschreven door professionals

De voedingsindustrie houdt je soms voor de gek met misleidende etiketten en voedingsclaims op fabrieksproducten. Daarnaast is op het internet veel onjuiste informatie over voeding te vinden. Tijd voor een onderbouwd tegengeluid! I’m a Foodie is hét platform waarop diëtisten en voedings- en gezondheidswetenschappers hun kennis delen over gezonde voeding.
Wij staan voor gezond, duurzaam, vers (zonder pakjes en zakjes) en zelf koken. De onderwerpen zijn alledaags, evidence based én direct praktisch toepasbaar in je eigen situatie. Uiteindelijk is de keuze aan jou: op welke manier ga jij gezond eten?