Scoor nu gratis de 1e serie stories van de Kick-start your health over…..

Volkoren

Heftige tijden momenteel met het corona virus en alle beperkingen die dat met zich meebrengt. Hopelijk hebben we met elkaar het virus snel onder controle en kunnen we snel het dagelijkse ritme oppakken. Hoewel het druk is met thuis werken en fulltime de kids om ons heen biedt het ook kansen en nieuwe mogelijkheden om lekker thuis te sporten, te fietsen of te wandelen en de tijd te nemen om wat uitgebreider te koken. Zit jij nu ook veel thuis? Wellicht heb jij nu ook even de tijd om terug te kijken op je (gezonde) voornemens, die misschien wat zijn weggezakt. Zie deze periode als een kans om nieuwe gezonde gewoontes aan te leren!

Met de Instagramcursus Kick-start your health ga je met wetenschappers en diëtisten Gaby en Marijke van I’m a Foodie in 10 dagen in kleine haalbare stappen naar een gezond eetpatroon! Creëer nieuwe gezonde gewoontes die je je hele leven vol kunt houden. Fit de toekomst in.

Doe jij ook mee? Koop dan een ticket in onze webshop. Start maandag 18 mei 2020, en je kunt gedurende de eerste week van de cursus nog instromen. Wil je meer weten? Lees dan snel verder. En volg via de button hieronder de eerste serie stories gratis! Zo kun je zien of het iets voor jou is!