Sandra Ysbrandy is professioneel kok en kookt elke zondag bij RTL Life 4 You bij Carlo en Irene. _MG_2368Dit jaar heeft Sandra ook een fantastisch kookboek uitgebracht; Aan de keukentafel. En wij mogen 1 exemplaar weggeven!

In dit kookboek staan in totaal 70 heerlijke recepten. Van snelle gerechten voor doordeweeks tot driegangendiners voor een avond lang tafelen met vrienden, van uitgebreide feestmaaltijden voor de hele familie tot traktaties en zomerse salades en gerechten voor op de barbecue. Daarnaast geeft Sandra ook tips hoe je van elke maaltijd iets speciaals kan maken.

Hier een paar van onze favo gerechten; witte chocoladetaart met anijs en verse frambozen, loempias met truffelbrie, viskoekjes met bulgursalade en mangochutney, risotto met geroosterde biet etc, teveel en te lekker om op te noemen. Krijg je al trek?

Het recept  van de viskoekjes met bulgursalade en mangochutney kun je alvast hier vinden.

En wil je kans maken op het kookboek Aan de keukentafel twv €29.95 dan hoef je alleen maar deze post op onze facebookpagina te liken en te delen. Laat je emailadres achter bij onderstaande comments!

Sandra Ysbrandy