Klaar om je kook skills naar een hoger niveau te tillen? Wil jij vaker gezond en makkelijk koken? En zou je graag een frisse wending geven aan je gebruikelijke kookroutine? Dan is deze online kookworkshop perfect voor jou!

📅 Datum en Tijd: Donderdag 4 juli 2024, 19:30 – 21:30 uur (replay beschikbaar)

🖥️ Locatie: Comfort van je eigen huis!

Hoe doe jij het thuis?  

Gezond eten lijkt simpel. Maar laten we eerlijk zijn, elke dag een heerlijke en voedzame maaltijd op tafel zetten kan een uitdaging zijn. Niemand wil urenlang in de keuken doorbrengen, stad en land afzoeken naar de juiste ingrediënten of een fortuin uitgeven.   Gelukkig is dat na het volgen van deze kookworkshop allemaal niet nodig.

Wat bereik je met de kookworkshop?

In deze kookworkshop leert Hilly Lautenbach, diëtist en receptontwikkelaar, hoe je in een handomdraai een gezond recept op tafel zet. Ze laat je ontdekken hoe je op een gezonde manier smaak aan je gerechten kunt geven (geen zakjes en pakjes), hoe je op een leuke manier meer groenten in je maaltijden kunt verwerken, en wat een gerecht nu écht lekker maakt. Het beste van alles? Tijdens de kookworkshop krijg je een boodschappenlijstje en mag je daarna zelf de keuken in duiken. Na deze workshop ga jij weer met plezier en passie de keuken in.  

Docent 

Hilly Lautenbach is diëtist en heeft de missie om een gezond leven makkelijker en leuker te maken. Ze is recept- en productontwikkelaar en schrijft recepten voor kranten in het Noorden. Verder heeft ze haar eigen blog

Investeer in je gezondheid

Met deze masterclass word je weerbaar tegen desinformatie over voeding! Je zult zelfverzekerder zijn wanneer er opnieuw een nieuw wondermiddel wordt aangeprezen. Wat goed zal zijn voor gezondheid en portemonnee ;-). Maar dit is niet de enige masterclass waarmee je jouw kennis en gezondheid naar een hoger niveau kan tillen. In het kader van ons 10-jarig jubileum kun je een jaar lang leren van de allerbeste wetenschappers en diëtisten. Er zijn nog 14 andere geweldige masterclasses. Wanneer je meerdere masterclasses aanschaft krijg je korting en toffe bonussen. Hier vind je alle info

Nieuwe MC I'm a Foodie

Let op: Deze masterclass is bedoeld voor educatieve doeleinden en is geen vervanging voor medisch advies. Neem bij medische vragen altijd contact op met een gekwalificeerde zorgverlener.