Meer weten over de Kick-start your health Instagram cursus? Claim hier je plaats! Gedurende de cursus (30 maart – 10 april) kan je instromen. T0t 10 mei blijven de stories online staan. Op vrijdag 17 april hebben we een Instagram Live sessie: 2030-2130!

Zie hierbij het overzicht van alle links en e-mails die we benoemen in de Kick-start your health Instagram cursus.

Dag 3: Volkoren

Check hier alle vragen  én de antwoorden die gesteld zijn tijden de cursus. Deze lijst wordt periodiek geupdate

Iedereen is welkom bij de Kick-start your health Instagram cursus Grote kans dat je als professional alle kennis reeds hebt. Wellicht inspireren we je 🙂

Jazeker. Deelname is individueel. Zolang er plaats is in cursus kan je uiteraard ook je vriend(in) / collega / moeder/ vader / broer aansporen om mee te doen :-).

Dat kan je hopelijk na de Instagram cursus zelf beoordelen :-). Maar kort gezegd gaan wij je helpen om in 10 dagen naar een gezonder eetpatroon te komen! Al onze informatie is gebaseerd op wetenschap en heel erg praktisch. Je kunt dus meteen aan de slag.

Nee. We hebben geen accreditatie aangevraagd bij ADAP en BGN. De cursus is bedoeld voor consumenten en niet specifiek voor collega gezondheidsprofessionals. Meedoen mag uiteraard wel 🙂

De Kick-start your health Instagram cursus duurt in totaal 10 werkdagen. Iedere werkdag komt er een nieuwe serie stories online. De stories kun je op je eigen tempo kijken: ze blijven een maand opgeslagen staan in de hoogtepunten. Het kost per dag ca 10-15 minuten om de stories te bekijken. Onder de post van de dag kun je t/m de laatste cursusdag vragen stellen aan Gaby en Marijke en kun je zelf reageren op vragen en als je wilt met andere deelnemers kunt chatten. Vragen stellen kan ook tijdens de Instagram Live Sessie waar we de cursus mee afsluiten.

Ja! Op het moment dat de cursus bezig is kun je nog aanhaken. Alle stories blijven een maand na de laatste dag online staan. Na de laatste cursusdag moet je wachten op een volgende editie.

Gemiddeld duurt een serie stories ca. 10-15 minuten per dag. In totaal komen er gedurende 2 weken 10 series stories online. Totaal zal het volgen van de hele Kick-start your health Instagram cursus ca. 2u in beslag nemen. Daarnaast delen we dagelijks een opdracht om te stimuleren dat jij je gedrag daadwerkelijk aanpast. Deze opdrachten nemen per stuk maximaal 15 minuten van je tijd en kun je uiteraard ook op een later moment doen. Na de laatste dag zal de hele cursus nog een maand online blijven zodat je het op je eigen tempo kunt terugkijken.

Een gezond eetpatroon kan op allerlei manieren worden ingevuld. Dat kan een vegetarisch eetpatroon zijn, maar ook een eetpatroon met een beetje vlees of vis. We zijn – conform de Richtlijnen goede voeding – voor een meer plantaardig eetpatroon, maar dragen niet uit dat dat specifiek vega of vegan moet zijn. Vegetariers kunnen absoluut meedoen!

Dit is een quote van een eerdere deelnemer en wij kunnen het niet beter verwoorden: “Erg leuke cursus, waardoor alle informatie uit het boek [Eet als een expert] weer opgefrist is. Ik was al fan van het boek en ik ben dat nu nog steeds!” Als je het boek helemaal kunt spellen, van haver tot gort kent, onder je kussen hebt liggen 🙂 etc dan zal je informatie gaan tegenkomen die je al kent.