TIP
In plaats van garam masala kun je ook het specerijenmengsel ras el hanout gebruiken (o.a. te koop bij Marokkaanse winkels en goedgesorteerde supermarkten)
BLOG
Evidence based blog, geschreven door professionals
SHOP
NIEUWSBRIEF
Ontvang maandelijks de laatste blogs in je email.
[mc4wp_form id=”137″]
BLOG
Evidence based blog, geschreven door professionals
#89: Wel leren schrijven, maar niet leren gezond te eten? In gesprek met Floor Scheffers!
Vandaag in de aflevering diëtist en voedingsepidemioloog Floor Scheffers! Laatst schreef Floor een opiniestuk over het continurooster op basisscholen en de effecten daarvan op het [...]
Natuurlijke suikers zijn beter
‘Natuurlijke suiker’ zoals agavesiroop of kokosbloesemsuiker is het twintig tot dertig keer (!) zo duur dan witte kristalsuiker, het wordt het in de receptuur van [...]
#88 Vandaag: voeding & dementie in Broodje Jaap! met prof. dr. ir. Jaap Seidell!
Vandaag: voeding en dementie. Jaap had afgelopen week meegewerkt over dit onderwerp voor EditieNL. In deze show kunnen we het wat breder uitdiepen! Broodje Jaap!: [...]
Is het ene soort zout gezonder dan het andere?
We strooien met gemak wat zout over ons eitje, voegen een bouillonblokje toe aan onze rijst en ons wokgerecht kan niet zonder sojasaus. Bijna iedereen [...]
[rev_slider alias=”news-gallery-post-based5″]