Evidence-based foodplatform, geschreven door professionals

De voedingsindustrie houdt je soms voor de gek met misleidende etiketten en voedingsclaims op fabrieksproducten. Daarnaast is op het internet veel onjuiste informatie over voeding te vinden. Tijd voor een onderbouwd tegengeluid! I’m a Foodie is hét platform waarop diëtisten en voedings- en gezondheidswetenschappers hun kennis delen over gezonde voeding.
Wij staan voor gezond, duurzaam, vers (zonder pakjes en zakjes) en zelf koken. De onderwerpen zijn alledaags, evidence based én direct praktisch toepasbaar in je eigen situatie. Uiteindelijk is de keuze aan jou: op welke manier ga jij gezond eten?

TEMP Losse elementen

TEMP Losse elementen 2016-12-23T23:51:31+00:00

TIP

In plaats van garam masala kun je ook het specerijenmengsel ras el hanout gebruiken (o.a. te koop bij Marokkaanse winkels en goedgesorteerde supermarkten)

 

Email jouw tip!

NIEUWSBRIEF

Ontvang maandelijks de laatste blogs in je email.

BLOGheader-line

Evidence based blog, geschreven door professionals
Revolution Slider Error: Slider with alias news-gallery-post-based5 not found.
Maybe you mean: 'blog'