fbpx

Maak kennis met gastblogger Bart!

Door |2017-01-03T15:03:20+00:004 oktober 2013|Categorieën: I'm a Foodie blog, Trends & Hypes|Onderwerpen: |
  • Gastblogger Bart
Bart MolBart blogt zo nu en dan over de laatste trends op het gebied van food in relatie tot apps, mobile en andere digitale toepassingen. Daarnaast is Bart binnen I’m a Foodie verantwoordelijk voor de marketing en partnerships.

Freelance mobile marketeer

Naast de werkzaamheden voor I’m a Foodie is Bart een freelance mobile marketeer. In opdracht van klanten ontwikkelt hij concepten en strategieën voor de mobiele wereld. Het ontwikkelen van succesvolle mobile touch experiences is zijn doel. Boodschapp, The Questionmark.org, ECT E-gate en Medirol zin hiervan enkele voorbeelden.

Heb je suggesties of ideeën waarover Bart kan bloggen stuur hem dan direct zelf een mail: bart (at) iamafoodie (punt) nl.

Eet als een expert

Interesse in gezonde voeding?

Check dan ons boek Eet als een expert op bol.com of via de webshop!

 

print dit artikel print dit artikel

  Klinisch diëtist, voedingswetenschapper en docent in het VUmc & founder I'm a Foodie

Marijke Berkenpas is oprichter en eigenaar van I'm a Foodie, en online platform over voeding in relatie tot gezondheid. Daarnaast is ze klinisch diëtist en voedingswetenschapper, en werkt ze als diëtist in het VUmc in Amsterdam op de afdeling Maag-, darm-, lever- en nierziekten. Op I'm a Foodie, analyseert ze - samen met zo'n 20 andere diëtisten & voedings- en gezondheidswetenschappers - trends en hypes op toegankelijke, kritische wijze en zet ze ze om in haalbare adviezen en recepten. In mei 2016 verscheen het boek Eet als een expert dat Marijke samen schreef met Gaby Herweijer, Jolien Klamer en Liesbeth Smit en dat voedingswetenschap naar je bord vertaalt.

Reacties

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Evidence-based foodplatform, geschreven door professionals

De voedingsindustrie houdt je soms voor de gek met misleidende etiketten en voedingsclaims op fabrieksproducten. Daarnaast is op het internet veel onjuiste informatie over voeding te vinden. Tijd voor een onderbouwd tegengeluid! I’m a Foodie is hét platform waarop diëtisten en voedings- en gezondheidswetenschappers hun kennis delen over gezonde voeding.
Wij staan voor gezond, duurzaam, vers (zonder pakjes en zakjes) en zelf koken. De onderwerpen zijn alledaags, evidence based én direct praktisch toepasbaar in je eigen situatie. Uiteindelijk is de keuze aan jou: op welke manier ga jij gezond eten?