fbpx

Marqt geopend in de 9 straatjes

Door |2017-01-08T20:06:37+00:0012 oktober 2013|Categorieën: I'm a Foodie blog, Kritisch kiezen & kopen, Reviews, Trends & Hypes|Onderwerpen: |
IMG_1957Marqt opende gisteren zijn 4e filiaal in Amsterdam op de Wolvenstraat, en I am a Foodie was erbij! 5 Jaar geleden opende Marqt zijn eerste supermarkt op de Overtoom in Amsterdam en inmiddels is Marqt een begrip aan het worden.

Echt eten bij Marqt

Voor degenen die minder bekend zijn met Marqt; Deze supermarkt onderscheidt zich onder andere door hun grote assortiment versproducten, en daarnaast verkopen ze veel producten uit de buurt. Bij Marqt worden alle producten aan 5 principes getoetst. Alle producten zijn oorspronkelijk, gemaakt met respect voor de omgeving, echt vers, met bezieling gemaakt, en echt lekker. Producten die hier aan voldoen worden Echt Eten genoemd.

Producten proeven

Buiten regende het maar binnen was het een gezellige drukte. Verschillende telers, veehouders en vissers lieten hun producten proeven.

Ravioli Marqt

Zoals deze kastanje ravioli met  verse tomatensaus en rucola, erg lekker!

Budget

Ik heb gelijk maar even mijn dagelijkse boodschappen gedaan, en voor onderstaande 12 producten betaalde ik rond de 35 euro. En dat is nu net de enige reden dat ik hier niet al mijn wekelijkse boodschappen haal want dat laat mijn budget (nog) niet toe.

Openingstijden

Marqt is elke dag open van 9 tot 9 en je kunt hier alleen met je pinpas betalen. En het gaat goed met Marqt want binnenkort openen ze ook nog een filiaal op het Olympiaplein in Amsterdam.

IMG_1967  Marqt

Eet als een expert

Interesse in gezonde voeding?

Check dan ons boek Eet als een expert op bol.com of via de webshop!

 

print dit artikel print dit artikel

  ?

Reacties

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Evidence-based foodplatform, geschreven door professionals

De voedingsindustrie houdt je soms voor de gek met misleidende etiketten en voedingsclaims op fabrieksproducten. Daarnaast is op het internet veel onjuiste informatie over voeding te vinden. Tijd voor een onderbouwd tegengeluid! I’m a Foodie is hét platform waarop diëtisten en voedings- en gezondheidswetenschappers hun kennis delen over gezonde voeding.
Wij staan voor gezond, duurzaam, vers (zonder pakjes en zakjes) en zelf koken. De onderwerpen zijn alledaags, evidence based én direct praktisch toepasbaar in je eigen situatie. Uiteindelijk is de keuze aan jou: op welke manier ga jij gezond eten?