IMG_1957Marqt opende gisteren zijn 4e filiaal in Amsterdam op de Wolvenstraat, en I am a Foodie was erbij! 5 Jaar geleden opende Marqt zijn eerste supermarkt op de Overtoom in Amsterdam en inmiddels is Marqt een begrip aan het worden.

Echt eten bij Marqt

Voor degenen die minder bekend zijn met Marqt; Deze supermarkt onderscheidt zich onder andere door hun grote assortiment versproducten, en daarnaast verkopen ze veel producten uit de buurt. Bij Marqt worden alle producten aan 5 principes getoetst. Alle producten zijn oorspronkelijk, gemaakt met respect voor de omgeving, echt vers, met bezieling gemaakt, en echt lekker. Producten die hier aan voldoen worden Echt Eten genoemd.

Producten proeven

Buiten regende het maar binnen was het een gezellige drukte. Verschillende telers, veehouders en vissers lieten hun producten proeven.

Ravioli Marqt

Zoals deze kastanje ravioli met  verse tomatensaus en rucola, erg lekker!

Budget

Ik heb gelijk maar even mijn dagelijkse boodschappen gedaan, en voor onderstaande 12 producten betaalde ik rond de 35 euro. En dat is nu net de enige reden dat ik hier niet al mijn wekelijkse boodschappen haal want dat laat mijn budget (nog) niet toe.

Openingstijden

Marqt is elke dag open van 9 tot 9 en je kunt hier alleen met je pinpas betalen. En het gaat goed met Marqt want binnenkort openen ze ook nog een filiaal op het Olympiaplein in Amsterdam.

IMG_1967  Marqt