Vandaag is emeritus prod. dr. Martijn Katan te gast. Hier zijn we maanden mee bezig geweest en een stuk dosis overtuigingskracht maar het is ons gelukt 🙂 Eerst wilde Martijn niet, maar we hebben doorgezet.
Ondanks dat Martijn reeds met pensioen is, is ook hij ook deels nog werkzaam aan de Vrije Universiteit. Martijn is bekend van zijn onderzoek naar cholesterol en vetzuren. En heeft diverse boeken geschreven zoals Voedingsmythes en fabels & feiten over voeding.
Het leuke van Martijn in de show te hebben is dat we ook terug kunnen kijken naar de voedingswetenschap welke stappen er gezet zijn en waar Martijn zich nu op zou focussen. Ofwel, we gaan beetje terug de tijd in en blik op de toekomst!
- I’m a Foodie
- I’m a Foodie podcast
- Wil je aanwezig zijn bij een live opname? Drop jezelf op de lijst en we houden je op de hoogte
- Wij maken deze podcast mede dankzij de financiële steun van vrienden van de show. Wil je ons ook steunen? Ga dan naar Vriend van de Show. Dank je wel alvast en tot volgende week.
Wil jij lekker en gezond eten? Dan is ons boek Eet als een expert – Party Time wat voor jou! Haal ons boek nu voor €10,99 in plaats van €20,99 met de kortingscode ‘party’. Goed voor je gezondheid en portemonnee!
Tot slot | 52:23.227 |
Volgende gasten | 48:55.244 |
Drie praktische tips | 46:35.437 |
Vetzucht | 43:56.668 |
Politiek en voedingswetenschap | 30:51.756 |
Problemen in de voedingswetenschap | 15:04.164 |
Wat waren grote stappen in voeding in 50 jaar? | 5:16.925 |
Wéér een dieetboek | 3:00.529 |
Even voorstellen: Martijn Katan | 2:00.603 |
Opening | 0:11.719 |