Wil jij vol zelfvertrouwen voor het schap van de supermarkt staan? Weten welke producten écht gezond zijn? En weerbaar worden tegen de trucjes die supermarkten en fabrikanten inzetten om jou te misleiden? Dan is deze online masterclass perfect voor jou!

📅 Datum en Tijd: Donderdag 7 maart 2024, 19:30 – 21:30 uur (replay beschikbaar)

🖥️ Locatie: Comfort van je eigen huis!

Wat neem jij mee naar huis? 

Sta jij weleens voor het schap in de supermarkt, overweldigd door de vele keuzes en onzeker over welke producten echt gezond zijn? Misschien denk je gezond bezig te zijn als je Zonnatura korreltjesthee, kurkumashots of producten met Nutri-Score A of B uit het schap pakt. Dat is helemaal niet gek, want fabrikanten en supermarkten weten precies hoe ze jou kunnen verleiden met slimme verpakkingen en psychologische trucjes.

Wat bereik je met de masterclass? 

In deze masterclass navigeert Leroy van de Ree, voedingsdeskundige en eigenaar van Voedingsweetjes, je door het huidige aanbod van de supermarkt. Hij laat je zien waarom de supermarkt is ingericht zoals het is en welke misleidende trucjes fabrikanten en supermarkten gebruiken. Hij leert je hoe je snel een voedseletiket leest en waarop je producten het best kan beoordelen. Gewapend met deze kennis maak jij de bewuste keuzes, die jouw gezondheid ten goede komen.

Docent 

Leroy van de Ree, is voedingsdeskundige en online actief als voedingsweetjes. Op zijn Instagrampagina met meer dan 400.000 volgers deelt hij praktische informatie over de supermarkt, tips en gezonde aanbiedingen. Hij zet zich in voor de consumenten, zodat zij zich bewust worden van misleidingen. Daarnaast heeft hij onlangs een boek uitgebracht

Investeer in je gezondheid

Met deze masterclass word je weerbaar tegen desinformatie over voeding! Je zult zelfverzekerder zijn wanneer er opnieuw een nieuw wondermiddel wordt aangeprezen. Wat goed zal zijn voor gezondheid en portemonnee ;-). Maar dit is niet de enige masterclass waarmee je jouw kennis en gezondheid naar een hoger niveau kan tillen. In het kader van ons 10-jarig jubileum kun je een jaar lang leren van de allerbeste wetenschappers en diëtisten. Er zijn nog 14 andere geweldige masterclasses. Wanneer je meerdere masterclasses aanschaft krijg je korting en toffe bonussen. Hier vind je alle info

prijstabel I'm a Foodie jubileum masterclasses

Let op: Deze masterclass is bedoeld voor educatieve doeleinden en is geen vervanging voor medisch advies. Neem bij medische vragen altijd contact op met een gekwalificeerde zorgverlener.