fbpx

Nieuwe banner by ankepanke.nl

Door |2017-01-08T19:57:09+00:009 februari 2014|Categorieën: I'm a Foodie blog|Onderwerpen: |
  • Banner-iamafoodie-2014-grijs
Vandaag geen foodpost maar even wat anders! Yeahh..ik heb een nieuwe banner op mijn blog! Wat vinden jullie ervan? Happy :)! Handdrawn by Anke van der Meer (aka ankepanke). En er komt binnenkort nog meer nieuws, dus houd mijn blog in de gaten!

Anke is superoriginele  illustrator, grafisch- en patroonontwerper. Je kunt haar inschakelen voor allerlei projecten zoals huisstijl (redesign), illustraties, patronen, en (wens)kaarten in verschillende stijlen. Lees meer over Anke op haar blog.

Een kleine greep uit Anke’s portfolio:

Ankepanke portfolio3 Ankepanke portfolio Ankepanke portfolio2

Ankepanke portfolio4

Bekijk hier Anke’s hele portfolio of volg haar instagram account, en get inspired!

Ankepanke-Instagram

Eet als een expert

Interesse in gezonde voeding?

Check dan ons boek Eet als een expert op bol.com of via de webshop!

 

print dit artikel print dit artikel

  Klinisch diëtist, voedingswetenschapper en docent in het VUmc & founder I'm a Foodie

Marijke Berkenpas is oprichter en eigenaar van I'm a Foodie, en online platform over voeding in relatie tot gezondheid. Daarnaast is ze klinisch diëtist en voedingswetenschapper, en werkt ze als diëtist in het VUmc in Amsterdam op de afdeling Maag-, darm-, lever- en nierziekten. Op I'm a Foodie, analyseert ze - samen met zo'n 20 andere diëtisten & voedings- en gezondheidswetenschappers - trends en hypes op toegankelijke, kritische wijze en zet ze ze om in haalbare adviezen en recepten. In mei 2016 verscheen het boek Eet als een expert dat Marijke samen schreef met Gaby Herweijer, Jolien Klamer en Liesbeth Smit en dat voedingswetenschap naar je bord vertaalt.

Reacties

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Evidence-based foodplatform, geschreven door professionals

De voedingsindustrie houdt je soms voor de gek met misleidende etiketten en voedingsclaims op fabrieksproducten. Daarnaast is op het internet veel onjuiste informatie over voeding te vinden. Tijd voor een onderbouwd tegengeluid! I’m a Foodie is hét platform waarop diëtisten en voedings- en gezondheidswetenschappers hun kennis delen over gezonde voeding.
Wij staan voor gezond, duurzaam, vers (zonder pakjes en zakjes) en zelf koken. De onderwerpen zijn alledaags, evidence based én direct praktisch toepasbaar in je eigen situatie. Uiteindelijk is de keuze aan jou: op welke manier ga jij gezond eten?