fbpx

duurzaamheid

Eet voor de toekomst! Nummer 2 van 5: Eet minder ultra-processed foods

Door |2019-09-06T13:54:09+01:005 september 2019|Categorieën: Hoe zit het met..., I'm a Foodie blog, Kritisch kiezen & kopen|Tags: , , , , |

Samen duiken Paulien en Sarai in de complexe wereld van voedselverspilling, milieu-impact van eten, biodiversiteit, circulariteit en culturele aspecten die hierin een rol spelen. Zij proberen uit te vinden hoe je gezond en duurzaam eten [...]

In een t-shirt naar de Noordkaap. Deel 3: de waanzin in de voedselverpakkingsindustrie

Door |2018-01-12T17:23:16+01:0011 januari 2018|Categorieën: I'm a Foodie blog, Kritisch kiezen & kopen, Trends & Hypes|Tags: , , , |

Ruim drie weken reisde ik door Finland naar de Noordkaap en door Noorwegen weer terug. Een schitterende reis maar een terugkerend thema: klimaatverandering. Hoe wij omgaan met voedsel is daar mede debet aan. Vandaar dit [...]

In een t-shirt naar de Noordkaap. Deel 2: kwetsbare ecosystemen

Door |2017-11-23T20:40:45+01:0022 november 2017|Categorieën: I'm a Foodie blog, Kritisch kiezen & kopen, Wat vinden de Foodies?|Tags: , , , |

Ruim drie weken reisde ik door Finland naar de Noordkaap en door Noorwegen weer terug. Een schitterende reis maar een terugkerend thema: klimaatsverandering. Hoe wij omgaan met voedsel is daar mede debet aan. Vandaar dit [...]