Ga naar inhoud
FacebookTwitterInstagramWinkel veilig in de shop met iDeal!Winkel veilig in de shop met iDeal!
I'm a Foodie Logo
  • Blog
    • I’m a Foodie blog
    • Foodbasics
    • Hoe zit het met…
    • Kritisch kiezen & kopen
    • Trends & Hypes
    • Recepten
    • Reviews
    • Wat vinden de Foodies?
  • Team
  • Wat we doen
    • I’m a Foodie Publishing
    • Instagram & e-learning
    • Ontwikkelen van content
    • Consultancy & voedingsadvies
  • Onze missie
  • Shop
  • B2B
  • Podcast
  • Contact
    • Veelgestelde vragen
    • Stuur een email

seizoensrecept conform richtlijnen goede voeding

  • stamppot spinazie zoete aardappel met pecannoten

3 keer stamppot inspiratie: zoete aardappel-spinazie, pastinaak-rucola met kabeljauw en hutspot met venkel en kerrie-tofu

Door Fleur Pasman|2019-10-15T20:10:18+01:0015 oktober 2019|Categorieën: Foodbasics, I'm a Foodie blog, Recepten|Tags: diner, seizoensrecept conform richtlijnen goede voeding|

De herfst is begonnen en dat is meteen te merken aan het weer. Stiekem geniet ik daar ieder jaar enorm van als echt herfst- en wintermens. Natuurlijk maak je ook mij niet blij met hele [...]

  • Notenrisotto

December recept: notenrisotto

Door Fleur Pasman|2018-12-19T12:28:48+01:0019 december 2018|Categorieën: I'm a Foodie blog, Recepten|Tags: seizoensrecept conform richtlijnen goede voeding, vega(n)|

In de maanden oktober, november en december is het herfst! In de herfst kunnen we voorzichtig weer genieten van een warme soep of een lekkere stamppot, natuurlijk op basis van typische herfstgroenten. Groente- en fruitsoorten [...]

  • pompoensoep met naanbrood,

November recept: Thaise pompoensoep met naanbrood, hummus en yoghurt

Door Fleur Pasman|2018-11-16T15:32:42+01:0016 november 2018|Categorieën: I'm a Foodie blog, Recepten|Tags: diner, lunch, seizoensrecept conform richtlijnen goede voeding|

In de maanden oktober, november en december is het herfst! In de herfst kunnen we voorzichtig weer genieten van een warme soep of een lekkere stamppot, natuurlijk op basis van typische herfstgroenten. Groente- en fruitsoorten [...]

  • rode kool wortel

Oktober recept: Tortilla’s met frisse rodekool-wortel vulling

Door Fleur Pasman|2018-10-19T10:34:44+01:0018 oktober 2018|Categorieën: I'm a Foodie blog, Recepten|Tags: diner, seizoensrecept conform richtlijnen goede voeding|

In de maanden oktober, november en december is het herfst! In de herfst kunnen we voorzichtig weer genieten van een warme soep of een lekkere stamppot, natuurlijk op basis van typische herfstgroenten. Groente- en fruitsoorten [...]

  • Zomerse falafel bowl

Falafel bowl

Door Fleur Pasman|2018-10-02T14:45:16+01:0017 september 2018|Categorieën: I'm a Foodie blog, Recepten|Tags: diner, seizoensrecept conform richtlijnen goede voeding|

Inspiratie Ik vond hiervoor mijn inspiratie in een couscous salade recept met perzik op www.leukerecepten.nl. Ik had toevallig nectarines liggen dus ik gebruikte nectarines. Maar andere steenvruchten zoals perziken, abrikozen of pruimen passen ook goed [...]

  • Cannellini bonensalade

Zomer recept: Cannellini bonensalade met zongedroogde tomaat en gepocheerd ei

Door Fleur Pasman|2018-09-04T10:42:46+01:003 september 2018|Categorieën: I'm a Foodie blog, Recepten|Tags: diner, lunch, seizoensrecept conform richtlijnen goede voeding|

In de maanden juli, augustus en september is het zomer! In de zomer vind je op de markt en in de supermarkt volop aanbod aan verse kleurrijke groente- en fruitsoorten. Groente- en fruitsoorten uit het [...]

  • Garnalenwraps met mango

Juli recept: Garnalenwraps met mango, avocado en een komkommersausje

Door Fleur Pasman|2018-07-10T10:32:07+01:009 juli 2018|Categorieën: I'm a Foodie blog, Recepten|Tags: diner, seizoensrecept conform richtlijnen goede voeding|

In de maanden juli, augustus en september is het zomer! De zomer staat bekend om een oogst rijk aan gekleurde soorten groenten en fruit. Niet alleen hartstikke gezond, maar ook een plaatje op je bord! [...]

Mei recept: Gemarineerde zalm met quinoa en paksoi

Door Fleur Pasman|2018-05-31T10:17:50+01:0031 mei 2018|Categorieën: I'm a Foodie blog, Recepten|Tags: seizoensrecept conform richtlijnen goede voeding|

In de maanden maart, april, mei en juni is het lente! Na een hoop mooie winterdagen, maar ook een hoop koude en grauwe dagen genieten we nu volop van de zon!  Milieubewuste keuzes voor groente [...]

Maart recept: Penne met paprikasaus en gegrilde lentegroente!

Door Fleur Pasman|2018-03-25T17:57:44+01:0024 maart 2018|Categorieën: I'm a Foodie blog, Recepten|Tags: diner, seizoensrecept conform richtlijnen goede voeding|

In de maanden maart, april, mei en juni is het lente! Na een hoop mooie winterdagen, maar ook een hoop koude en grauwe dagen kunnen we ons weer voorbereiden op de zon!  Milieubewuste keuzes voor [...]

Februari recept: Bulgur met bietjes en mandarijn

Door Fleur Pasman|2018-03-06T12:35:37+01:0020 februari 2018|Categorieën: I'm a Foodie blog, Recepten|Tags: diner, seizoensrecept conform richtlijnen goede voeding, vega(n)|

In de maanden december, januari en februari is het winter! Gelukkig zijn milieubewuste keuzes voor groenten en fruit ook in de winter mogelijk. Wintergroenten zijn een gezonde basis voor een aantal smakelijke gerechten. Denk maar [...]

12Volgende

Laatste blogs

  • Recent
  • Een podcast over voeding_show bart en arnoud
    #57: Recap eerste maanden 2022 met Arnoud & Bart
    16 mei 2022
  • Een podcast over voeding_Onno
    #55: Hoe ziet de gezonde basisschool van de toekomst eruit? In gesprek met prof. dr. Onno van Schayk
    6 mei 2022
  • Een podcast over voeding_throwback Roel
    #53: | THROWBACK | Hoe je die zak chips of reep chocola tóch kan weerstaan, in gesprek met dr. Roel Hermans
    28 april 2022
  • Een podcast over voeding_show toine
    #52: Duurzame voedselketens en hoe we voedselverspilling tegen kunnen gaan! In gesprek met ir. Toine Timmermans
    22 april 2022

I’m a Foodie presents:

foodie-header-stippellijn

Blijf op de hoogte

  foodie-header-stippellijn  
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Over I’m a Foodie

foodie-header-stippellijn
I’m a Foodie is hét evidence based food collectief waarop diëtisten en voedings- en gezondheidswetenschappers hun kennis delen over gezonde voeding. Wij gaan misleiding tegen, onderbouwen onze artikelen met de laatste stand van de wetenschap én wij maken de vertaalslag naar de praktijk.

Wij promoten een gezond eetpatroon waarmee je je risico op chronische ziekten zoals hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en kanker zoveel mogelijk verlaagt. Met gezonde voeding is zoveel winst te behalen!

Marijke Berkenpas

Copyright 2013 - 2021 I'm a Foodie | Website gemaakt door Liesbeth Smit | Algemene Voorwaarden | created with love in Amsterdam | KvK 73544507 | I'm a Foodie is onderdeel van A Grassroot Company |

FacebookTwitterInstagramWinkel veilig in de shop met iDeal!Winkel veilig in de shop met iDeal!
Page load link
Om onze site goed te laten functioneren, te verbeteren en jou de beste ervaring te geven, gebruiken we cookies! Surfen op deze site = akkoord met cookies, maar je kan uiteraard ook cookies uitzetten. cookie settingsaccepteer
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN