Wil je weer rustig met je gezin aan tafel kunnen genieten? Vraag je je af waar het kritische eetgedrag van je kleintje vandaan komt? En wil je graag dat je kleintje nieuwe smaken ontdekt en gevarieerd eet? Dan is deze online masterclass perfect voor jou!

📅 Datum en Tijd: Donderdag 31 oktober 2024, 19:30 – 21:30 uur (replay beschikbaar)

🖥️ Locatie: Comfort van je eigen huis!

Hoe gaat het bij jou aan tafel?

Misschien doe jij enorm je best om gevarieerde en gezonde maaltijden op tafel te zetten, maar wil je kleintje niets anders dan pasta zonder saus? Je hebt al van alles geprobeerd, van streng zijn tot juist meer loslaten, maar niets lijkt te werken. Je bent er klaar mee om de “fase” af te wachten, politieagent te spelen of apart te koken. Er is goed nieuws, want dat hoeft ook helemaal niet. Met deze masterclass kan jij zorgen voor meer rust aan jouw eettafel. 

Wat bereik je met de Masterclass 

In deze masterclass leert Daphne Zaalberg, orthopedagoog en kinderdiëtist, je waarom je kleintje moeite heeft met het accepteren van de avondmaaltijd en waarom dit vaak uitloopt in een strijd. Je komt erachter waar welk type eter jouw kind is en waar het kritische eetgedrag vandaan komt. Daarna zal je met een nieuw perspectief naar je kind kijken, waardoor het makkelijker is om de sfeer aan de eettafel te veranderen. Maar het allerbelangrijkste: Daphne deelt de essentiële stap voor verandering.

Docent

Daphne Zaalberg is orthopedagoog en kinderdiëtist en is oprichter van DeKinderdiëtist Daphne. Alle ouders willen dat hun kind gezond eet, maar zien op tegen de strijd elke avond. Daphne helpt ouders die struggelen met het kritisch eetgedrag van hun kind door trajecten aan te bieden waarmee ouders hun kind met plezier leren proeven en gevarieerd leren eten zonder druk op te leggen. In de online cursus Magie aan de Eettafel deelt ze haar methode en handvatten waarmee ouders zelf aan de slag kunnen gaan. Voor ouders die behoefte hebben aan meer ondersteuning biedt Daphne ook online persoonlijke coaching.

Investeer in je gezondheid

Met deze masterclass word je weerbaar tegen desinformatie over voeding! Je zult zelfverzekerder zijn wanneer er opnieuw een nieuw wondermiddel wordt aangeprezen. Wat goed zal zijn voor gezondheid en portemonnee ;-). Maar dit is niet de enige masterclass waarmee je jouw kennis en gezondheid naar een hoger niveau kan tillen. In het kader van ons 10-jarig jubileum kun je een jaar lang leren van de allerbeste wetenschappers en diëtisten. Er zijn nog 14 andere geweldige masterclasses. Wanneer je meerdere masterclasses aanschaft krijg je korting en toffe bonussen. Hier vind je alle info

Nieuwe MC I'm a Foodie

Let op: Deze masterclass is bedoeld voor educatieve doeleinden en is geen vervanging voor medisch advies. Neem bij medische vragen altijd contact op met een gekwalificeerde zorgverlener.