fbpx
Ontwikkelen van content2018-03-28T14:11:48+00:00

I’m a Foodie Publishing

WhatsApp de diëtist

E-learning

Content ontwikkelen

Consultancy & voedingsadvies

Congressen & evenementen

Ontwikkelen van content

foodie-header-stippellijn

Vanuit een passie voor voeding, en een drive om mensen met eerlijke informatie te inspireren zijn wij over voeding gaan schrijven. Regelmatig lees op iamafoodie.nl nieuwe evidence-based artikelen, recepten en praktijktips. Inmiddels doen we dat naast op ons eigen platform ook in opdracht voor andere organisaties. Heb jij ook interesse in goede content voor je eigen community? Stuur Bart een mail en hij vertelt je over de mogelijkheden. N.B. Advertorials en gesponsorde content behoren niet tot de mogelijkheden. Wij zullen ten alle tijden een objectief geluid laten horen.

Neem contact op met Bart

Voorbeelden van onze projecten

Anderzorg
Blogs & WhatsApp de Diëtist Spreekuur voor Anderzorg
Albert Heijn
AH-Kickstart 2018 Campagne: blogs & moderating op Facebook
Basic-Fit
Recepten ontwikkeld & teksten geschreven voor e-book afvallen BasicFit
Magazine voor Deen supermarkten
Concept ontwikkeld incl. teksten, recepten en infographics voor DEEN Supermarkten

Evidence-based foodplatform, geschreven door professionals

De voedingsindustrie houdt je soms voor de gek met misleidende etiketten en voedingsclaims op fabrieksproducten. Daarnaast is op het internet veel onjuiste informatie over voeding te vinden. Tijd voor een onderbouwd tegengeluid! I’m a Foodie is hét platform waarop diëtisten en voedings- en gezondheidswetenschappers hun kennis delen over gezonde voeding.
Wij staan voor gezond, duurzaam, vers (zonder pakjes en zakjes) en zelf koken. De onderwerpen zijn alledaags, evidence based én direct praktisch toepasbaar in je eigen situatie. Uiteindelijk is de keuze aan jou: op welke manier ga jij gezond eten?