Evidence-based foodplatform, geschreven door professionals

De voedingsindustrie houdt je soms voor de gek met misleidende etiketten en voedingsclaims op fabrieksproducten. Daarnaast is op het internet veel onjuiste informatie over voeding te vinden. Tijd voor een onderbouwd tegengeluid! I’m a Foodie is hét platform waarop diëtisten en voedings- en gezondheidswetenschappers hun kennis delen over gezonde voeding.
Wij staan voor gezond, duurzaam, vers (zonder pakjes en zakjes) en zelf koken. De onderwerpen zijn alledaags, evidence based én direct praktisch toepasbaar in je eigen situatie. Uiteindelijk is de keuze aan jou: op welke manier ga jij gezond eten?

Ontwikkelen van content 2017-09-05T17:17:57+00:00

I’m a Foodie Publishing

WhatsApp de diëtist

E-learning

Content ontwikkelen

Consultancy & voedingsadvies

Congressen & evenementen

Ontwikkelen van content

foodie-header-stippellijn

Vanuit een passie voor voeding, en een drive om mensen met eerlijke informatie te inspireren zijn wij over voeding gaan schrijven. Regelmatig lees op iamafoodie.nl nieuwe evidence-based artikelen, recepten en praktijktips. Inmiddels doen we dat naast op ons eigen platform ook in opdracht voor andere organisaties. Heb jij ook interesse in goede content over voeding voor je eigen blog, nieuwsbrief of magazine? Stuur Bart een mail en hij vertelt je over de mogelijkheden. N.B. Advertorials en gesponsorde content behoren niet tot de mogelijkheden. Wij zullen ten alle tijden een objectief geluid laten horen.

Neem contact op met Bart
Albert Heijn
Anderzorg

Basic-Fit

Basic-Fit