Ben jij klaar om de stap te maken richting een plantaardig(er) voedingspatroon? Wil jij weten hoe je volwaardig plantaardig eet? En welke gezondheidsvoordelen dit heeft? Dan is deze exclusieve online masterclass perfect voor jou!

📅 Datum en Tijd: Dinsdag 14 november 2024, 19:30 – 21:30 uur (replay beschikbaar)

🖥️ Locatie: Comfort van je eigen huis!

Waarom meer plantaardig eten?

Een meer plantaardig en minder dierlijk voedingspatroon is goed voor het welzijn van de dieren en de planeet. Maar dat is niet het enige… het is doorgaans ook een gezondere manier van eten. Uit onderzoek blijkt dat het eten van minder dierlijke en meer plantaardige producten het risico op verschillende chronische ziekten verlaagt. Met een (meer) plantaardig voedingspatroon zorg je  dus beter voor jezelf  en je leefomgeving. 

Wat bereik je met de masterclass? 

In deze masterclass neemt Lisa Steltenpool, plantaardig diëtist en leefstijlcoach, je mee in de wereld van plantaardig eten. Ze laat je zien hoe je meer uit het leven kan halen met plantaardig(er) eten. Ze leert je hoe je een volwaardig plantaardig voedingspatroon samenstelt, hoe je jouw voedingsstatus meet en welke supplementen echt nodig zijn. Want misschien hoor je de mensen om je heen over ijzer en vitamine B12 tekorten… Verder krijg je een plantaardige checklist en heel veel praktische tips mee!

Docent 

Lisa Steltenpool is plantaardig diëtist en leefstijlcoach. Met haar eigen praktijk ‘Grow that Flow’ helpt ze mensen naar een betere gezondheid. Daarnaast heeft ze drie boeken over plantaardig eten gepubliceerd. 

Investeer in je gezondheid

Met deze masterclass word je weerbaar tegen desinformatie over voeding! Je zult zelfverzekerder zijn wanneer er opnieuw een nieuw wondermiddel wordt aangeprezen. Wat goed zal zijn voor gezondheid en portemonnee ;-). Maar dit is niet de enige masterclass waarmee je jouw kennis en gezondheid naar een hoger niveau kan tillen. In het kader van ons 10-jarig jubileum kun je een jaar lang leren van de allerbeste wetenschappers en diëtisten. Er zijn nog 14 andere geweldige masterclasses. Wanneer je meerdere masterclasses aanschaft krijg je korting en toffe bonussen. Hier vind je alle info

3 MC header

Let op: Deze masterclass is bedoeld voor educatieve doeleinden en is geen vervanging voor medisch advies. Neem bij medische vragen altijd contact op met een gekwalificeerde zorgverlener.