Podcast2021-02-17T10:04:10+01:00
podcast I'm a Foodie
Een podcast over voeding

Een Podcast over Voeding

Dagelijks staat er wel een voedingsitem in de krant, tijdschrift of ergens online die wij binnen het I’m a Foodie team bespreken waarvan we achteraf denken: goh, was dit niet een een leuk podcast onderwerp geweest? In onze podcast gaan we in op de actualiteit, praten we met diëtisten en wetenschappers verder waar het blog stopt en zo bescheiden als we zijn praten we ook over onze eigen projecten 🙂

Een podcast over voeding is een productie van evidence based food collectief I’m a Foodie. Wij vertalen de wetenschap naar de dagelijkse praktijk. I’m a Foodie is onafhankelijk van de voedingsindustrie.

Steun de podcast

Je kunt ons steunen door het doen van een donatie via Vriend van de Show.

Check: www.vriendvandeshow.nl/pov

Doneer nu!

Dit kan je verwachten

In de podcast gaan we in op de actualiteit, praten we met diëtisten en wetenschappers verder waar het blog stopt en bespreken we de laatste I’m a Foodie projecten. We gaan dieper in op een onderwerp, en we maken het leuk, gezellig en informatief!

Klik op een show om te beluisteren of terug te lezen (lezen is nog in progress :))

Of luister alle afleveringen direct via Podbean: iamafoodie.podbean.com

Veelgestelde vragen over een podcast over voeding

Luister de podcast op jouw favoriete podcast platform zoals iTunes, Google podcast, Juke of Spotify. Hier kan je de podcasts ook terugvinden.

Per aflevering vind je de links en tips in de shownotes. Check alle shows op deze pagina.

Ben je een consument dan kan je via Vriend van de Show een donatie doen. Ben je een bedrijf en wil je ons graag financieel steunen: Stuur dan een mail naar [email protected]. Let op: we maken geen reclame voor voedingsproducten of aanverwant.

Nice! Tnx voor het meedenken. Stuur een mail aan [email protected] en we zullen het bespreken in het team.

Neem contact op voor zakelijke kansen in de podcast

Wil je graag in contact komen met ons voor een vraag, of om bij te dragen aan de podcast? Of wil je  gewoon een compliment geven? Stuur Bart dan even een mail via: [email protected]