Vandaag is Anne Roefs, Professor of Psychology and Neuroscience of Abnormal Eating te gast. Anne is verbonden aan de Maastricht Universiteit. Anne probeert te achterhalen welke processen gaande zijn in de hersenen tussen normaal en abnormaal eetgedrag. Na deze show weet je hoe je de verleiding kan weerstaan als je op de bank ligt om je favo serie te gaan kijken en je hebt zin om chips, snoep of ijs te pakken.

Intro: pepernotentijd 0:00.000
Even voorstellen: Anne Roefs 2:27.027
Leefstijl en coronabeleid 3:06.157
Hoe je brein eet 8:23.325
Netflix & ijs 11:58.790
Boodschappen in 10 minuten 17:19.276
Verandering in levensstijl 21:16.199
Zelflerende e-coach 29:54.963
Praktische tips 39:57.122
Volgende gast 41:19.784
Tot slot 41:56.072

Een podcast over voeding is een productie van evidence based food collectief I’m a Foodie. Wij vertalen de wetenschap naar de dagelijkse praktijk. I’m a Foodie is onafhankelijk van de voedingsindustrie. Je kunt ons steunen door het doen van een donatie via Vriend van de Show. Check: www.vriendvandeshow.nl/pov