Vandaag is prof. dr. ir. Kees de Graaf van de WUR te gast. Kees is gespecialiseerd in smaak en eetgedrag.  Na het luisteren van deze show weet je hoe je iets nieuws kan leren eten en waarom je juist het een direct lekker vindt en het ander moet leren eten. Je kunt de podcasts ook terugluisteren via jouw favoriete podcast platform zoals iTunesGoogle podcastJuke of Spotify. En uiteraard via onze eigen podcast pagina.

Opening 0:00.000
Even voorstellen: Kees de Graaf 1:54.859
Groenten en fruit bewerkt voedsel? 4:17.333
Smaak als specialisatie 11:09.548
Waarmee je wordt geboren 12:55.252
Voorkeuren voor smaak 15:52.529
Zoet eten en overgewicht 22:01.859
Langzaam eten om te proeven 24:40.997
Waarom vinden we iets lekker 26:03.793
Smaak en identiteit 28:54.021
Kinderen leren eten 33:57.300
Aversie tegen voedsel 42:19.828
Huidige studies 46:51.078
Praktische tips 51:42.405
Een waslijst aan volgende gasten 54:38.401
Slot 57:54.385

Een podcast over voeding is een productie van evidence based food collectief I’m a Foodie. Wij vertalen de wetenschap naar de dagelijkse praktijk. I’m a Foodie is onafhankelijk van de voedingsindustrie. Je kunt ons steunen door het doen van een donatie via Vriend van de Show. Check: www.vriendvandeshow.nl/pov