Vandaag is prof. dr. ir. Kees de Graaf van de WUR te gast. Kees is gespecialiseerd in smaak en eetgedrag. Na het luisteren van deze show weet je hoe je iets nieuws kan leren eten en waarom je juist het een direct lekker vindt en het ander moet leren eten. Je kunt de podcasts ook terugluisteren via jouw favoriete podcast platform zoals iTunes, Google podcast, Juke of Spotify. En uiteraard via onze eigen podcast pagina.
- I’m a Foodie
- Drop jezelf op de lijst voor updates wanneer de pre-order start van het kidsboek
- I’m a Foodie podcast
- Wil je aanwezig zijn bij een live opname? Drop jezelf op de lijst en we houden je op de hoogte
Opening | 0:00.000 |
Even voorstellen: Kees de Graaf | 1:54.859 |
Groenten en fruit bewerkt voedsel? | 4:17.333 |
Smaak als specialisatie | 11:09.548 |
Waarmee je wordt geboren | 12:55.252 |
Voorkeuren voor smaak | 15:52.529 |
Zoet eten en overgewicht | 22:01.859 |
Langzaam eten om te proeven | 24:40.997 |
Waarom vinden we iets lekker | 26:03.793 |
Smaak en identiteit | 28:54.021 |
Kinderen leren eten | 33:57.300 |
Aversie tegen voedsel | 42:19.828 |
Huidige studies | 46:51.078 |
Praktische tips | 51:42.405 |
Een waslijst aan volgende gasten | 54:38.401 |
Slot | 57:54.385 |
Een podcast over voeding is een productie van evidence based food collectief I’m a Foodie. Wij vertalen de wetenschap naar de dagelijkse praktijk. I’m a Foodie is onafhankelijk van de voedingsindustrie. Je kunt ons steunen door het doen van een donatie via Vriend van de Show. Check: www.vriendvandeshow.nl/pov
Geef een reactie