Vandaag is Kelly Silverio te gast. Kelly is gezondheidswetenschapper diëtist in het Amsterdam UMC met specialisatie smaaksturing. Ellen Kampman (gast uit seizoen 1 aflevering 20) tipte ons om Kelly te vragen. Kelly weet alles over smaak en geur sturing in relatie tot smaakverlies bij kanker en covid. In deze show krijg je antwoorden op het hoe, wat en waarom van smaaksturing en praktische tips.

Tot slot 40:54.994
Tip voor volgende gast 40:01.254
Praktische tips 38:17.722
Zoeken naar meer adviezen 36:34.780
Wat je zelf kan doen bij smaakverlies 33:20.930
Wennen aan pittig eten 29:23.801
Corona en smaakverlies 19:10.122
Het smaakkompas 13:15.578
Smaakverlies bij kanker 8:57.501
Wat smaaksturing is 5:59.110
Met veranderde smaak in restaurants 1:32.824
Even voorstellen: Kelly Silverio 0:37.689
Intro 0:00.000

Een podcast over voeding is een productie van evidence based food collectief I’m a Foodie. Wij vertalen de wetenschap naar de dagelijkse praktijk. I’m a Foodie is onafhankelijk van de voedingsindustrie. Je kunt ons steunen door het doen van een donatie via Vriend van de Show. Check: www.vriendvandeshow.nl/pov