Vandaag is Kelly Silverio te gast. Kelly is gezondheidswetenschapper diëtist in het Amsterdam UMC met specialisatie smaaksturing. Ellen Kampman (gast uit seizoen 1 aflevering 20) tipte ons om Kelly te vragen. Kelly weet alles over smaak en geur sturing in relatie tot smaakverlies bij kanker en covid. In deze show krijg je antwoorden op het hoe, wat en waarom van smaaksturing en praktische tips.
- I’m a Foodie
- Ervaar koekjes zonder smaak en geur
- Wereld kanker onderzoeksfonds
- voeding&kanker info
- Reuk- en Smaakcentrum in Ede
- Smaak Kompas
- I’m a Foodie podcast
- Wil je aanwezig zijn bij een live opname? Drop jezelf op de lijst en we houden je op de hoogte
Tot slot | 40:54.994 |
Tip voor volgende gast | 40:01.254 |
Praktische tips | 38:17.722 |
Zoeken naar meer adviezen | 36:34.780 |
Wat je zelf kan doen bij smaakverlies | 33:20.930 |
Wennen aan pittig eten | 29:23.801 |
Corona en smaakverlies | 19:10.122 |
Het smaakkompas | 13:15.578 |
Smaakverlies bij kanker | 8:57.501 |
Wat smaaksturing is | 5:59.110 |
Met veranderde smaak in restaurants | 1:32.824 |
Even voorstellen: Kelly Silverio | 0:37.689 |
Intro | 0:00.000 |
Een podcast over voeding is een productie van evidence based food collectief I’m a Foodie. Wij vertalen de wetenschap naar de dagelijkse praktijk. I’m a Foodie is onafhankelijk van de voedingsindustrie. Je kunt ons steunen door het doen van een donatie via Vriend van de Show. Check: www.vriendvandeshow.nl/pov
Geef een reactie