Wil jij  je PCOS klachten verminderen? Je weer energieker voelen? En weerbaar worden tegen alle misinformatie over PCOS? Dan is deze  online masterclass perfect voor jou!

📅 Datum en Tijd: Dinsdag 17 oktober 2024, 19:30 – 21:30 uur (replay beschikbaar)

🖥️ Locatie: Comfort van je eigen huis!

Door de bomen het bos niet meer zien 

Je hebt last van gewichtstoename, eetbuien, acne, vermoeidheid of andere klachten. Misschien ben jij net als heel veel andere vrouwen met Polycysteus Ovarium Syndroom (PCOS) op zoek naar wat je kunt doen aan je klachten. 

Waarschijnlijk heb je al tal van adviezen uitgeprobeerd. Van aan de pil gaan tot strenge diëten, koolhydraten uitbannen en speciale supplementen. Het internet staat vol met wondermiddelen tegen PCOS, maar helaas wordt er vaak misbruik gemaakt van kwetsbaarheid en wanhoop. Zie jij door de bomen het bos niet meer en wil jij adviezen die gebaseerd zijn op wetenschap? Dan kan Charlotte Adema, expert op het gebied van PCOS jou helpen!

Wat bereik je met de Masterclass 

In deze masterclass navigeert Charlotte Adema, diëtist en gezondheidswetenschapper, je door het doolhof van informatie over PCOS. Je leert wat PCOS precies is en hoe de diagnose wordt gesteld. Welke hormonen een rol spelen en hoe deze verband houden met je klachten. Verder vertelt Charlotte je welke onderliggende problemen mogelijk PCOS klachten triggeren en waarom de arts de pil of andere medicatie voorschrijft. Maar het allerbelangrijkste: ze deelt wat jij kunt doen om je klachten te verminderen.

 

Docent 

 Charlotte Adema is diëtist en gezondheidswetenschapper. Ze is mede-oprichter van het wetenschappelijke platform Lifestyle and Hormones. Charlotte focust zich op dit platform voornamelijk op PCOS. Met haar collega’s vertaalt ze de wetenschap naar de praktijk en  doet dat door samen te werken met gynaecologen, fertiliteitsartsen en huisartsen. 

Investeer in je gezondheid

Met deze masterclass word je weerbaar tegen desinformatie over voeding! Je zult zelfverzekerder zijn wanneer er opnieuw een nieuw wondermiddel wordt aangeprezen. Wat goed zal zijn voor gezondheid en portemonnee ;-). Maar dit is niet de enige masterclass waarmee je jouw kennis en gezondheid naar een hoger niveau kan tillen. In het kader van ons 10-jarig jubileum kun je een jaar lang leren van de allerbeste wetenschappers en diëtisten. Er zijn nog 14 andere geweldige masterclasses. Wanneer je meerdere masterclasses aanschaft krijg je korting en toffe bonussen. Hier vind je alle info

3 MC header

Let op: Deze masterclass is bedoeld voor educatieve doeleinden en is geen vervanging voor medisch advies. Neem bij medische vragen altijd contact op met een gekwalificeerde zorgverlener.