Wat zijn er toch een hoop boeken over voeding! Ik keek vandaag op de site van Bol.com, daar kun je de top 150 bestverkochte boeken bekijken. Op het moment van schrijven staan 3 voedingsboeken tussen de bestverkochte 25. Voeding=Hot en we lezen er graag over.

Maar het ene voedingsboek is echt het andere niet, en door de bomen kun je soms echt het bos niet meer zien. Waar ik naar kijk als ik een boek uitzoek zijn de volgende aspecten: Is het boek geschreven door één auteur of hebben er meerdere mensen aan mee gewerkt?

In mijn optiek kun je niet in alles specialist zijn. Hoe breder het onderwerp, hoe logischer ik het vind dat het boek is samengesteld door meerdere mensen. Daarnaast kijk ik naar de wetenschappelijke onderbouwing en of het boek geüpdate wordt. Wil je weten wat mijn favo voedingsboeken zijn? Met behulp van Bol.com maakt ik een eigen selectie van boeken die ik lezenswaardig vind. En mijn favo hebbedingen 😉 Veel leesplezier! In 2019 schreven we een update van dit artikel met 100+boekentips (met toelichting) van het hele team!

Lees hier ook al onze reviews!

puur en eerlijk boekreview Calorieen besparen

supermarkt puurgezond 77 fabels en feiten over voedingthe-true-size-of-food
Donna Hayde mooie voedselmachineHet Voedsellabyrinthoe-word-je-100koken met restjes