Anne van der Put is te gast. Anne is onderzoeker in de vakgroep sociologie aan de Universiteit van Utrecht. In 2023 is ze gepromoveerd op het proefschrift Gezond op het werk: de rol van de werkomgeving in gezondheidsbevordering op het werk. Dat is het centrale thema van vandaag. Na het luisteren van deze show weet je de rol van de organisatie in het bevorderen van een gezonde leefstijl, welzijn en vitaliteit van medewerkers.

SHOUT OUT: eiwittransitie congres, check het congres voor de line up. Met de code foodie10 krijg je 10% korting op het congres. Hup ren naar de site van het congres en scoor je ticket!

Intro 0:11.090
Preventieakkoord werkt niet zo goed 1:08.133
Eten op het werk 4:36.941
De rol van collega’s 7:21.072
Hoe werkgevers over voeding denken 19:05.684
Voeding in cao’s of in wetgeving? 23:16.061
Wat je kunt doen als werkgever 24:22.052
Wat je kunt doen als werknemer 30:06.289
Volgende gast 31:59.828
Tot slot 32:53.546