fbpx

Winactie 2x groente en fruit Beebox

Door |2017-01-06T15:06:19+00:008 november 2013|Categorieën: I'm a Foodie blog, Kritisch kiezen & kopen, Reviews|Onderwerpen: , |
  • beebox
Wil jij naar aanleiding van onze review over Beebox deze box ook een keer proberen? Wij geven dit weekend 2 groente- en fruitboxen weg! Beebox wordt alleen in bepaalde regio’s geleverd: Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Leerdam, het Gooi, Den Haag, Zaandam, Zeist /Heuvelrug en Haarlem. Woon jij hier niet, en wil je toch meedoen? Je kunt de box natuurlijk wel bij een vriend of familie laten afleveren die wel in deze regio woont.

Hoe werkt het?

Optie 1: Doe in één klik mee, en deel deze post met onderstaande share-buttons direct via Facebook (25 punten) (en laat je mailadres achter in de comments of via privebericht in de contactpagina)

Optie 2: Of gebruik bovenstaande widget om mee te doen. De widget biedt 3 opties (met totaal 25 punten) om mee te doen. Meer punten >> grotere winkans, maar één optie is al genoeg om mee te doen.
1. Je kunt onze FB pagina liken (10 punten). Vind je ons al leuk? De punten tellen automatisch mee!
2. Je kunt tweeten over de winactie (10 punten). Tweet via de widget en plak de Tweet url in de widget. Lukt het niet?
3. Je kunt een bericht achterlaten onder deze blogpost (5 punten)

De actie loopt tot zondag 10 november 24:00 uur.

Eet als een expert

Interesse in gezonde voeding?

Check dan ons boek Eet als een expert op bol.com of via de webshop!

 

print dit artikel print dit artikel

  Klinisch diëtist, voedingswetenschapper en docent in het VUmc & founder I'm a Foodie

Marijke Berkenpas is oprichter en eigenaar van I'm a Foodie, en online platform over voeding in relatie tot gezondheid. Daarnaast is ze klinisch diëtist en voedingswetenschapper, en werkt ze als diëtist in het VUmc in Amsterdam op de afdeling Maag-, darm-, lever- en nierziekten. Op I'm a Foodie, analyseert ze - samen met zo'n 20 andere diëtisten & voedings- en gezondheidswetenschappers - trends en hypes op toegankelijke, kritische wijze en zet ze ze om in haalbare adviezen en recepten. In mei 2016 verscheen het boek Eet als een expert dat Marijke samen schreef met Gaby Herweijer, Jolien Klamer en Liesbeth Smit en dat voedingswetenschap naar je bord vertaalt.

Reacties

2 Comments

  1. Suzanne 8 november 2013 at 6:55 - Beantwoorden

    Het lijkt me leuk om deze box te winnen. Heerlijk zo’n pakket. Helaas woon ik niet in de regio waar ze bezorgd worden 🙁 Snik

  2. Jiska 9 november 2013 at 9:41 - Beantwoorden

    Ik woon zelf niet in een van de regio’s, maar wil em graag winnen voor een vriendinnetje die wel een extra oppepper kan gebruiken nu! Ik doe dus mee, leuke actie (:

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Evidence-based foodplatform, geschreven door professionals

De voedingsindustrie houdt je soms voor de gek met misleidende etiketten en voedingsclaims op fabrieksproducten. Daarnaast is op het internet veel onjuiste informatie over voeding te vinden. Tijd voor een onderbouwd tegengeluid! I’m a Foodie is hét platform waarop diëtisten en voedings- en gezondheidswetenschappers hun kennis delen over gezonde voeding.
Wij staan voor gezond, duurzaam, vers (zonder pakjes en zakjes) en zelf koken. De onderwerpen zijn alledaags, evidence based én direct praktisch toepasbaar in je eigen situatie. Uiteindelijk is de keuze aan jou: op welke manier ga jij gezond eten?