Vegetarisch koken…dat lukt de meeste mensen wel. Maar helemaal geen dierlijke producten? Wat eet je dan wel? Vandaag is het World Vegan Day. De perfecte dag om eens een volledige plantaardige maaltijd van Fleur Pasman uit te proberen! Check deze 5 makkelijke en snelle plant-based recepten.

Bulgur met bietjes en mandarijn

De milde licht bittere smaak van witlof gaat heel goed samen met de zoete smaak van de bietjes.

Februari recept- Bulgur met bietjes en mandarijn

Fried rice met sugarsnaps en cashewnoten

Het makkelijke van dit fried rice recept is dat je werkelijk elk soort groente kunt toevoegen. Dus kijk gerust wat je nog hebt liggen en het zal goed smaken in dit gerecht.

Fried rice met sugarsnaps

Rodekoolstamppot met zoete aardappel en ananas

Een recept voor een gezonde stamppot, die zowel qua smaak en qua kleur iets anders is dan we gewend zijn.

Rodekoolstamppot met zoete aardappel en ananas

Chili sin carne

Schroom niet om wat extra te maken want deze chili kan heel goed in de vriezer! Perfect om op te warmen wanneer je geen tijd of zin hebt om boodschappen te doen en/of te koken.

chili sin carne

Groentestoof met verse peterselie

Een stoofpot wordt meestal gemaakt op basis van vlees, maar dit recept bewijst dat het ook heel goed zonder kan. Een mooie manier om je dagelijkse portie groenten en vezels binnen te krijgen.

groentestoof met verse peterselie 1