Morgen is het de dag van de diëtist en volgende week bestaat I’m Foodie 2 jaar. Daarnaast is I’m a Foodie bijna een miljoen (!!) keer bekeken. Een mooier moment om het naar buiten te brengen is er haast niet :-)!! Wij gaan een boek maken! Samen met 3 andere Foodies (Liesbeth Smit, Gaby Herweijer en Jolien Klamer) ben ik al enige tijd bezig met de conceptontwikkeling. Vanaf vandaag is het officieel. Ik heb getekend bij Kosmos en het boek komt in het voorjaar 2016 uit!

Releasedatum voorjaar 2016: stay tuned

En ja… ik hoor je al denken: “Weer een boek over voeding… daar zijn er al zoveel van”. Dat is waar. Maar waarom is het I’m a Foodie boek dan anders? Het boek gaat enerzijds over wetenschap: wat is nou gezond & welk bewijs is daarvoor. Daar zijn natuurlijk al boeken over geschreven. Maar wat veel van deze boeken missen is de vertaalslag naar de praktijk. “Fijn om te weten waarom omega-3 vetzuren gezond zijn. Maar waar zit dat dan in? En hoeveel eet ik daar dan van? En wat…als ik geen vis lust?” Kortom hoe doe je dat dan :-). En ook niet onbelangrijk, mét mooie vormgeving en fotografie! En meteen hebben we jullie hulp al nodig. Wij hebben een titel nodig. Denk je mee?! Als we voor jouw idee gaan krijg jij natuurlijk een gratis exemplaar. Nog wel ff geduld 🙂

Het boek is inmiddels uit! Check www.eetalseenexpert.nl

I'm a Foodieboek