fbpx

9 x foodbloggers zoete aardappel recepten

Door |2017-01-08T19:38:10+00:0029 mei 2014|Categorieën: I'm a Foodie blog, Recepten|Onderwerpen: , |
 • Zoete aardappel recepten
Volgens sommige blogs en websites is zoete aardappel het nieuwe superfood en vele malen gezonder dan onze Hollandse aardappel en enkele blogs over voeding beweren zelfs dat deze zoete aardappel ook minder koolhydraten dan de normale aardappel bevat. Maar is dat ook zo? In de laatste blog van Titia kun je meer lezen over de voedingswaarde van de zoete aardappel. De zoete aardappel is steeds beter verkrijgbaar, en ligt tegenwoordig in de meeste supermarkten. Maar wat kun je ermee? bakken, roosteren, poffen, pureren. Ik heb gemerkt dat jullie gek zijn op lijstjes dus bij deze mijn favo healty zoete aardappel recepten van de leukste foodbloggers around!

Heb jij zoete aardappel tips?  Let us know!

Zoete aardappel recepten

Zoete aardappel recepten Zoete aardappel recepten Zoete aardappel recepten

Zoete aardappel recepten Zoete aardappel recepten Zoete aardappel recepten

Zoete aardappel recepten Zoete aardappel recepten Zoete aardappel recepten

Eet als een expert

Interesse in gezonde voeding?

Check dan ons boek Eet als een expert op bol.com of via de webshop!

 

print dit artikel print dit artikel

  Klinisch diëtist, voedingswetenschapper en docent in het VUmc & founder I'm a Foodie

Marijke Berkenpas is oprichter en eigenaar van I'm a Foodie, en online platform over voeding in relatie tot gezondheid. Daarnaast is ze klinisch diëtist en voedingswetenschapper, en werkt ze als diëtist in het VUmc in Amsterdam op de afdeling Maag-, darm-, lever- en nierziekten. Op I'm a Foodie, analyseert ze - samen met zo'n 20 andere diëtisten & voedings- en gezondheidswetenschappers - trends en hypes op toegankelijke, kritische wijze en zet ze ze om in haalbare adviezen en recepten. In mei 2016 verscheen het boek Eet als een expert dat Marijke samen schreef met Gaby Herweijer, Jolien Klamer en Liesbeth Smit en dat voedingswetenschap naar je bord vertaalt.

Reacties

3 Comments

 1. Karoeza 29 mei 2014 at 2:57 - Beantwoorden

  Ik zie een aantal die ik wel lekker ga vinden! Ik heb ze gepind :). Maar de foto van de gepofte aardappel verwijst niet naar een link. Of is daar geen recept van? Iig bedankt voor de inspiratie!

  • Marijke Berkenpas 29 mei 2014 at 6:17

   Hi! Graag gedaan. De link mistte idd! Thanks heb het gefixed!

  • Karoeza 29 mei 2014 at 6:18

   Super, dank je!

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Evidence-based foodplatform, geschreven door professionals

De voedingsindustrie houdt je soms voor de gek met misleidende etiketten en voedingsclaims op fabrieksproducten. Daarnaast is op het internet veel onjuiste informatie over voeding te vinden. Tijd voor een onderbouwd tegengeluid! I’m a Foodie is hét platform waarop diëtisten en voedings- en gezondheidswetenschappers hun kennis delen over gezonde voeding.
Wij staan voor gezond, duurzaam, vers (zonder pakjes en zakjes) en zelf koken. De onderwerpen zijn alledaags, evidence based én direct praktisch toepasbaar in je eigen situatie. Uiteindelijk is de keuze aan jou: op welke manier ga jij gezond eten?