EET ALS EEN EXPERT Zwanger!

Gaby Herweijer, Everdien van der Leek, Rob van Berkel, Liesbeth Smit & Marijke Berkenpas

In Eet als een expert – zwanger! geven we wetenschappelijke onderbouwde informatie en praktische tips aan vrouwen die zwanger willen worden én zijn over welke voeding het beste is voor moeder en kind. We laten zien dat je met een beetje creativiteit en omdenken de sushi, carpaccio en alcohol helemaal niet zult missen!

  • Welke kaas kun je veilig eten? Wat zijn de risico’s van teveel koffie drinken, een glas alcohol, rauwe vis of filet americain?
  • Hoeveel vis moet je eten om voldoende visvetzuren binnen te krijgen en hoe doe je dat als vegetariër?
  • Wat kun je doen tegen de misselijkheid of een ijzertekort? Heb je een (multi)vitaminesupplement nodig? Wanneer trek je aan de bel bij je verloskundige/
  • Wetenschappelijk onderbouwde adviezen, maar ook praktische tips van ervaringsdeskundigen, diëtisten en verloskundigen!

Hét boek voor zwangere vrouwen!

Favorietenlijst

Bezoek de lijst met onze favoriete gezonde producten die gewoon te koop zijn in de supermarkt.

Favorietenlijst

Referenties

Het boek staat bomvol met referenties, lees de wetenschappelijke artikelen die we hebben gebruikt.

Referenties

I’m a Foodie publishing

In de serie ‘I’m a Foodie presents‘ hebben we de volgende boeken geschreven: (1) Eet als een expert (2016), (2) Eet als een atleet (2017), (3) Eet als een expert – Party Time (2018), (4) Eet voor de toekomst (verschijnt in 2020)

Koop nu

Eet als een expert – zwanger! is te koop in de webshop voor €24,50

Bestel nu!

Officieel I'm a Foodie logo

Tijd voor een onderbouwd tegengeluid!

De voedingsindustrie houdt je soms voor de gek met misleidende etiketten en voedingsclaims op fabrieksproducten. Daarnaast is op het internet veel onjuiste informatie over voeding te vinden. Tijd voor een onderbouwd tegengeluid!

I’m a Foodie is hét platform waarop diëtisten en voedings-en gezondheidswetenschappers hun kennis delen over gezonde voeding. Wij staan voor gezond, duurzaam, vers (zonder pakjes en zakjes) en zelf koken. De onderwerpen zijn alledaags, evidence based én direct praktisch toepasbaar in je eigen situatie.

Uiteindelijk is de keuze aan jou: op welke manier ga jij gezond eten?

Naar www.iamafoodie.nl
I'm a Foodie

DE AUTEURS

Gaby Herweijer

Gaby Herweijer is (kinder) diëtist en gezondheidswetenschapper. In haar praktijk Voeding + Advies begeleidt ze mensen met coeliakie en prikkelbare darm syndroom. Het is haar passie om voedingswetenschap op een begrijpelijke en praktische manier te vertalen naar de cliënt, student en lezer. Mede auteur van bestseller Eet als een expert.

Rob van Berkel

Rob van Berkel is (onderzoeks)diëtist en eigenaar van ‘Rob van Berkel over voeding & gezondheid’. In opdracht schrijft Rob over voeding en gezondheid. Van blogs op websites tot professionele artikelen. Rob heeft eerder de boeken ‘handboek: bouw jouw eigen voedingsplan’ & ‘overgewicht & obesitas’ geschreven.

Everdien van der Leek

Everdien van der Leek is werkzaam als (kinder)diëtist en gezondheidswetenschapper in haar eigen praktijk Everdien Foodcoaching. Ze geeft regelmatig voedingsvoorlichting, schrijft blogs en is ze initiatiefneemster van ‘red de diëtist’.

Marijke Berkenpas

Marijke Berkenpas is klinisch diëtist voedingswetenschapper, docent in het VUmc, en oprichter/eigenaar van food collectief I’m a Foodie. Voedingswetenschap vertalen op een eigentijdse en aansprekende manier is haar passie. Mede auteur van bestseller Eet als een expert.

Liesbeth Smit

Liesbeth Smit is een kritische voedingswetenschapper. Ze deed onderzoek aan Harvard School of Public Health en de Vrije Universiteit. Met haar bedrijf The Online Scientist vertaalt ze wetenschap naar zowel wetenschappelijke als publieke doelgroepen via websites en e-learning. Mede auteur van bestseller Eet als een expert.

Neem contact op voor een interview

Wil je graag in contact komen met de auteurs, voor een vraag, of interview? Of wil je meerdere boeken bestellen? Of gewoon een compliment geven stuur Bart dan even een mail via: [email protected]

Veelgestelde vragen over Eet als een expert - Zwanger!

Nope. We zijn helemaal onafhankelijk en objectief. Om concrete voorbeelden te noemen ontkomen we er niet aan om voorbeelden te tonen van producten. We hebben getracht hier divers in te zijn om te voorkomen dat we een voorkeur hiermee uitspreken. Mocht je een verband zien tussen merken, producten en/of aanbieders dan is dat gebaseerd op toeval.

Heel erg leuk dat je meerdere boeken wilt inkopen. Wij vinden het superfijn en een eer dat vakgenoten onze boodschap ondersteunen! Stuur een mail aan Bart ([email protected]) en hij zal de bijpraten over de mogelijkheden.

De lijst met geraadpleegde literatuur was helaas te groot om op te nemen in het boek vandaar dat we de referenties op de blog hebben gepubliceerd.

Bezoek de lijst met onze favoriete gezonde producten die gewoon te koop zijn in de supermarkt op onze pagina.