Zwanger!2020-05-29T10:09:40+01:00

Eet als een expert – Zwanger!

Gaby Herweijer, Everdien van der Leek, Rob van Berkel, Liesbeth Smit & Marijke Berkenpas

In Eet als een expert – zwanger! worden al jouw vragen over voeding voor en tijdens de zwangerschap beantwoord door een team van (kinder)diëtisten, voedings- en gezondheidswetenschappers.

Met praktische tips, handige infographics en makkelijke recepten voor een eetpatroon dat gezond is voor moeder en kind. We laten zien dat je met een beetje creativiteit en omdenken de sushi, carpaccio en alcohol helemaal niet hoeft te missen!

Koop nu!
eet-als-een-expert-zwanger

Hét boek voor zwangere vrouwen!

Neem alvast een kijkje in het boek!

Favorietenlijst

Bezoek de lijst met onze favoriete gezonde producten die gewoon te koop zijn in de supermarkt.

Favorietenlijst

Referenties

Het boek staat bomvol met referenties, lees de wetenschappelijke artikelen die we hebben gebruikt. Of check de uitleg van moeilijke termen.

Referenties

I’m a Foodie publishing

In de serie ‘I’m a Foodie presents‘ hebben we de volgende boeken geschreven: (1) Eet als een expert (2016), (2) Eet als een atleet (2017), (3) Eet als een expert – Party Time (2018), (4) Eet voor de toekomst (te verwachten)

Koop nu

Eet als een expert – zwanger! is te koop in de webshop voor €24,50

Bestel nu!

Officieel I'm a Foodie logo

Tijd voor een onderbouwd tegengeluid!

De voedingsindustrie houdt je soms voor de gek met misleidende etiketten en voedingsclaims op fabrieksproducten. Daarnaast is op het internet veel onjuiste informatie over voeding te vinden. Tijd voor een onderbouwd tegengeluid!

I’m a Foodie is hét platform waarop diëtisten en voedings-en gezondheidswetenschappers hun kennis delen over gezonde voeding. Wij staan voor gezond, duurzaam, vers (zonder pakjes en zakjes) en zelf koken. De onderwerpen zijn alledaags, evidence based én direct praktisch toepasbaar in je eigen situatie.

Uiteindelijk is de keuze aan jou: op welke manier ga jij gezond eten?

Naar www.iamafoodie.nl
I'm a Foodie

DE AUTEURS

Gaby Herweijer

Gaby Herweijer is (kinder) diëtist en gezondheidswetenschapper. In haar praktijk Voeding + Advies begeleidt ze mensen met coeliakie en prikkelbare darm syndroom. Het is haar passie om voedingswetenschap op een begrijpelijke en praktische manier te vertalen naar de cliënt, student en lezer. Mede auteur van bestseller Eet als een expert.

Rob-van-Berkel-Im-a-Foodie

Rob van Berkel

Rob van Berkel is (onderzoeks)diëtist en eigenaar van ‘Rob van Berkel over voeding & gezondheid’. In opdracht schrijft Rob over voeding en gezondheid. Van blogs op websites tot professionele artikelen. Rob heeft eerder de boeken ‘handboek: bouw jouw eigen voedingsplan’ & ‘overgewicht & obesitas’ geschreven.

Everdien van der Leek

Everdien van der Leek is werkzaam als (kinder)diëtist en gezondheidswetenschapper in haar eigen praktijk Everdien Foodcoaching. Ze geeft regelmatig voedingsvoorlichting, schrijft blogs en is ze initiatiefneemster van ‘red de diëtist’.

Marijke Berkenpas

Marijke Berkenpas is klinisch diëtist voedingswetenschapper, docent in het VUmc, en oprichter/eigenaar van food collectief I’m a Foodie. Voedingswetenschap vertalen op een eigentijdse en aansprekende manier is haar passie. Mede auteur van bestseller Eet als een expert.

Liesbeth Smit

Liesbeth Smit is een kritische voedingswetenschapper. Ze deed onderzoek aan Harvard School of Public Health en de Vrije Universiteit. Met haar bedrijf The Online Scientist vertaalt ze wetenschap naar zowel wetenschappelijke als publieke doelgroepen via websites en e-learning. Mede auteur van bestseller Eet als een expert.

Lees alvast onze blogs over voeding tijdens de zwangerschap

Alle blogs over zwangerschap

Neem contact op voor een interview

Wil je graag in contact komen met de auteurs, voor een vraag, of interview? Of wil je meerdere boeken bestellen? Of gewoon een compliment geven stuur Bart dan even een mail via: [email protected]

Visuals van de recepten, logo’s I’m a Foodie en team foto’s vind je in de media kit!

Factchecking met behulp van de literatuur

Veelgestelde vragen over Eet als een expert – Zwanger!

Nope. We zijn helemaal onafhankelijk en objectief. Om concrete voorbeelden te noemen ontkomen we er niet aan om voorbeelden te tonen van producten. We hebben getracht hier divers in te zijn om te voorkomen dat we een voorkeur hiermee uitspreken. Mocht je een verband zien tussen merken, producten en/of aanbieders dan is dat gebaseerd op toeval.

Heel erg leuk dat je meerdere boeken wilt inkopen. Wij vinden het superfijn en een eer dat vakgenoten onze boodschap ondersteunen! Stuur een mail aan Bart ([email protected]) en hij zal de bijpraten over de mogelijkheden.

De lijst met geraadpleegde literatuur was helaas te groot om op te nemen in het boek vandaar dat we de referenties op de blog hebben gepubliceerd.

Bezoek de lijst met onze favoriete gezonde producten die gewoon te koop zijn in de supermarkt op onze pagina.

Soms gebruiken we niet alledaagse termen in Eet als een expert – zwanger!. Hiervan zijn we ons bewust en zodoende hebben we enkele veelgebruikte woorden toegelicht met hun betekenis. Zie deze pagina met de verklaring van de moeilijke woorden.